Oblíbený bavič a moderátor dnes patří ve svém oboru k absolutní slovenské špičce. I on však kdysi začínal a některé věci zažíval poprvé. Co ho před lety nejvíce překvapilo a jak mu práce v JOJce změnila život?

Michal Hudák je neodmyslitelnou součástí televize JOJ hned na několika „frontách“. Oblíbili jsme si ho jako hádače v pořadu Inkognito, je takzvaným hlasem JOJky, v seriálu Profesionálové ztvárnil policistu Mikiho Hrica a také moderoval několik show. S prací v mediální oblasti začínal ještě v rodném Prešově, kde pracoval v lokálním rádiu Flash, ve kterém mimochodem svoji kariéru odstartovali i Marcel Forgáč, Milan Zimnýkoval či Ľuboš Sarnovský. „Někdo si všiml mého hlasu a řekl: Toho chci. Údajně to byl tehdejší ředitel a také majitel televize, pan Železný. Toto se traduje a to mi bylo oznámeno. Tak já jsem před více než dvaceti lety přišel na nějaké zkoušky,“ zavzpomínal si Hudák.

Televize JOJ mi velmi zásadním způsobem změnila život. Navíc, od momentu, kdy jsem začal moderovat Dívka za milion, což byla první reality show, začal zájem o mou osobu. Já jsem si musel začít zvykat na nějakou mediální slávu nebo jak to mám nazvat,“ vysvětlil. Inu, a právě mediální zájem byl věcí, na kterou si musel těžko zvykat. „Dříve či později to každého lízne, kdo se ocitne pod palbou novinářských otázek. Samozřejmě, že to se mnou trošku zamávalo, protože člověk neví, jak to má rychle zpracovat, protože to všechno šlo bláznivě rychle. Naštěstí jsem měl kolem sebe vždy dost přátel, kteří mě uklidili a tak zůstávám stále u země. I teď, jen se snažím dělat svou práci a nevyskakovat. Dělat svou práci tak, aby to lidi bavilo, aby se těšili, že si zapnou televizi a po těžkém dni si mohou alespoň na chvilku zpříjemnit život tím, že si prohlédnou například Inkognito.“

Zdroj: Archiv TV JOJ

​Přestože byl Michal tváří mnoha pořadů, show i seriálů, je to právě Inkognito, které je jeho srdci nejblíže. „Miluji Inkognito. Je to program, ve kterém se cítím fantasticky. Těším se, že se tam můžu setkávat s mými nejbližšími přáteli, ba až bratry. S Marcelem Forgáčem, s Mariánem Čekovským, se Šokem...jsou to moji velmi blízcí lidé. S Marcelem se známe více než třicet let. My máme spolu odvysílané tisíce hodin, odmoderovaných milion akcií, s Mariánem ani nemluvím...jsou to opravdu bratři,“ dodal s úsměvem.

Marcel Forgáč, Michal Hudák a Čeky Zdroj: archív M.F.

Sledujte Inkognito každé pndělí od 21:40 na JOJce!

Tagy: Mišo Hudák

Sledujeme sociální sítě