alexandra orviska

Nechutný útok na moderátorku JOJky: I tohle dokáže udělat ženská závist

Známé tváře jsou častokrát terčem různých slovních útoků na sociálních sítích. Najdou se i tací, jejichž cílem je celebritu urazit a ponížit. S něčím podobným se aktuálně musela popasovat i moderátorka Topstaru Alexandra Orviská.

Ačkoli to na sociálních sítích vypadá tak, že známé tváře mají pohodový život plný zábavy, vše se jim daří a potkávají jen samé super lidi, není to úplně tak...

​Častokrát se musí vypořádat s různými nenávistnými komentáři, které jim neznámí lidé denně píší. A některé známé tváře je čas od času zveřejní. Moderátorka Topstaru Alexandra Orviská není výjimka a na svou adresu už vyslechla různé komentáře. "Ježíš moje, ty jsi jako zakomplexovaná ze štěstí jiných... Jsis měla najít Ronalda, ne Vitteka a možná bys měla i ty takovou jachtu, neseděla doma v zaprzeném gauči a nehejtovala jiné ženy... Tebe čeká jen dlouhý a zatrpklý život..." nechal se slyšet anonym. Proč?

Zdroj: Instagram

​Orviska si dovolila zkritizovat aktuálně vysílaný seriál o partnerce fotbalisty Cristiana Ronalda. Populární moderátorka se však nedala vyvést z míry a "prajnému" anonymu adresovala tato slova: "A Džordžíně závidím akorát tak počet dětí a těch pánů, kteří jí je nosí, neboť Jonatan je dost těžký. Jinak jsme zdraví, klepu na dřevo, zatím mám všechno, co chci a to, po čem toužím, to je mým hnacím motorem, abych byla při své práci ještě lepší a kreativnější, abych jednou mohla dosáhnout i toho, o čem sním. Ale to asi nebude o kabelce Hermes," odpalkovala hejtera Alexandra. Setkali jste se i vy s podobnými komentáři?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Orviska (@alexandraorviska)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Orviska (@alexandraorviska)

Sledujeme sociální sítě