Miluje divoké barvy a vzory, které ráda kombinuje i během zimních měsíců a vždy jí to vyjde na jedničku. Katka Jesenská se v minulosti módou dokonce živila!

V pořadu Na chalupě ji můžete vidět vždy dokonale oblečenou. Je zjevné, že móda jí je velmi blízká. Pokud by se nestala moderátorkou, není vyloučené, že by se uživila i v módním průmyslu. "Oblíkám se sama, i styling si dělám sama. Není čas řešit to s někým jiným," přiznala Katka. JOJkářka se módou dlouhá léta dokonce živila!

Natáčení chalupářského pořadu ji často zavede i na ne zcela běžná místa - do lesa, vysokých hor či bahnitých cest, proto je docela náročné zvolit vhodný outfit. "Obléknout se na chalupu, abyste vypadali dobře i před kamerou, aby to pořád nebyly nějaké monterky nebo džíny, tak to je opravdu výzva. Já jsem ji přijala," vysvětlila pro joj.sk. Ani v zimě nepolevuje ve výrazných barvách či vzorech. Ty umí perfektně využít na šálech, čepicích a rukavicích, které doplňuje k jednobarevnému kabátu. A zima na chalupě se může rázem proměnit v molo!

Sledujte pořad Na chalupě na JOJce!

Sledujeme sociální sítě