JOJka oslaví 2. března své 20. narozeniny a při příležitosti blížícího se výročí jsme vyzpovídali tváře známé z naší televize. Jak vzpomínají na své začátky? Na co nikdy nezapomenou? To vše a mnohem víc jsme pro vás zjistili!

Jednou z prvních hereckých rolí sympatické Zuzky Šebové byla na JOJce role v seriálu Odsouzeno v roce 2009. Vězenkyně, kterou ztvárňovala, sice nebyla velkou rolí, ale při natáčení se na jednom place ocitla s herečkou Zuzkou Porubjakovou. S tou se před kamery znovu postavili jako sesterské duo Inči a Renči v seriálu Panelák, na který dodnes velmi ráda vzpomíná. A to nejen proto, že si v něm zahrála i se svým životním partnerem Michalem Kubovčíkem. Diváci kultovního seriálu si totiž určitě vzpomínají, že si zahráli - partnery. „Andy Kraus vůbec netušil, že už rok spolu chodíme. Navrhl mu, že jestli by nechtěl hrát Zuzce nápadníka v Paneláku. To bylo tak milé. Ta panelákovská léta byla velmi krásná,“ řekla Šebová pro joj.sk.

Jak prozradila, se Zuzkou Porubjakovou tvořily parťačky i mimo natáčení a zřejmě právě proto jim to v Paneláku tak dobře fungovalo. „Vždy je to přidaná hodnota, když máte s hereckým kolegou nějakou chemii nebo si rozumíte. Andy se mě tehdy i ptal, koho bych si uměla představit v té roli. Abychom se tak i uměli dotahovat, aby tam fungovaly dialogy. A já jsem navrhla Zuzku. Ona to, chválabohu, přijala. Byly to opravdu krásné časy. My jsme se tam kolikrát tak strašně smáli, že jsme se neuměli udržet,“ prozradila Zuzka, která po několika seriálech nakonec zakotvila v Inkognitu v hádačském panelu. V oblíbeném pořadu působí až dodnes.

Sledujeme sociální sítě