Moderátorka zpravodajství očekává narození svého druhého potomka a přestože dosud nechtěla prozrazovat žádné bližší detaily o svém těhotenství, teď to změnila. Na sociální síti totiž prozradila, jaké pohlaví má její miminko.

Dana se už v listopadu 2018 stala poprvé maminkou, když přivedla na svět dcerku Sáru, kterou vychovává s manželem Kamilem. Už krátce po porodu však věděla, že nechce zůstat jen u jednoho dítěte. Jejich přání se loni naplnilo a moderátorka na přelomu listopadu a prosince oznámila jejich radostnou novinu. „Chtěli jsme Vám jen říct, že se nám za 3 měsíce narodí medvídek. Obě se cítíme dobře a všichni se velmi těšíme na další úžasné dobrodružství,“ napsala Dana na svém profilu na Instagramu.

Blondýnka tehdy nechtěla prozrazovat žádné detaily, ale s blížícím se porodem fanouškům přece jen oznámila, jaké bude mít pohlaví. A udělala to opravdu rafinovaně. „Jen před chvilkou jsme chystali výbavičku pro tebe a teď už spolu chystáme výbavu pro bratříčka,“ napsala Čapkovičová k fotce, na které pózuje s dcerkou Sárou u tmavomodré kočárku. Její prvorozené dítě se na příchod sourozence nesmírně těší. „Už několik měsíců se denně bavíme na tom, jaká mu vymýšlí jména. Už dokonce odmítá sedět v dětské židli a vyřadila ji pro sourozence,“ řekla joj.sk dojatá Dana.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Capkovicova (@dana_capkovicova)

Sledujeme sociální sítě