V lednu se novou moderátorkou Krimi stala ostřílená reportérka Iveta Krupová, která na JOJce pracuje dlouhá léta. Jelikož má za sebou spoustu zkušeností i se živým vysíláním, z premiéry se jí kolena netřásla. Do stresu ji dostává paradoxně něco úplně jiného!

V Silvestrovském vydání Krimi se po 13 letech s diváky rozloučila moderátorka Monika Šebová. Na její místo po boku Michala Farkašovského v lednu nastoupila Iveta Krupová, která dlouhá léta pracovala jako reportérka. Žádným nováčkem však nebyla ani v otázce moderování. Poprvé si na moderátorskou židli sedla ještě v roce 2014 i proto pro ni oficiální první vysílání na postu moderátorky Krimi nebylo stresující. Právě naopak. Ve studiu se cítí jako ryba ve vodě. „Je to asi tím, že to dělám dlouhá léta, že jsem byla i v sedmnáctkách, kde jsem se střídala s Anetkou Pariškovou. Několikrát jsem dělala i Krimi, tak ten stres tam nebyl,“ řekla v rozhovoru pro Top Star.

Jak ale prozradila, během svého prvního dne přece jen stres měla. Ne však ze samotného živého vysílání. Nervozitu cítila z toho, že se najednou ocitla na opačné straně mikrofonu. „Je to jiné. I teď, když přišla naše kolegyně Bláž, která má na starosti sociální sítě, že bychom měli udělat nějaké video ve studiu ... V tomto nejsem ve svém živlu. Posaď mě na živé vysílání, s tím nemám problém. Ale když mám mluvit o sobě a „pochlubit se“, tak to není pro mě,“ zhodnotila s úsměvem.

Sledujeme sociální sítě