Oblíbené Inkognito je vždy plné vtipných momentů, které často vznikají velmi spontánně. Stává se to tehdy, když si hádači a moderátor Vlado Voštinár ze sebe pořádně vystřelí.

Pokud je člověk dostatečně nad věcí, nemá žádný problém dělat si legraci i na vlastní účet. Skvělým příkladem jsou právě hádači i moderátor z Inkognita, kteří si před kamerami ze sebe pravidelně střílejí. Stalo se tak i v jedné z posledních částí, ve které Mišo Hudák upozornil na svůj věk. „Já se chci zeptat – každému je tak horko? Nebo jen já mám andropauzu? Že už to přichází...“ zeptal se ve studiu, čímž narážel na to, že během natáčení bývá ve studiu opravdu pořádné teplo. "Vím, o čem mluvíš ... já už z toho vycházím," řekl sebekriticky Vlado Voštinár. „Dobře, tak jsem se bál, že jsem v tom sám,“ zhodnotil Hudák.

Když se do tématu zapojila i Janka Kovalčíková, debata nabyla nového, poměrně vzdělávacího rozměru. „Existuje andropauza? Nevěděla jsem…,“ zeptala se. „Ano, mohli bychom ti o tom vyprávět. Zatím jen já v tomto osazenstvu,“ vyhrkl Voštinář. „To je mužská verze menopauzy,“ doplnil ho Mišo. „Je trošku soucitnější než u žen. Nepřicházejí velké návaly, ale není to bůhvíco,“ dodal na závěr Vlado. Inu, i taková témata se v Inkognitu občas rozebírají.

Sledujte oblíbené Inkognito každé pondělí po Hranici ve 21:40 na JOJce!

Sledujeme sociální sítě