Lela Ceterová

Dramatický rozchod Karlose a Lely má dohru: Obrovský podvod na lidi!

Bojovník Karlos Vémola a jeho slovenská snoubenka Lela Ceterová se včera za velmi dramatických okolností rozešli. Zatímco on ji obvinil z nevěry, vypadá to tak, že věci se udály úplně jinak.

Vztah Karlose a slovenské krásky byl vždy turbulentní. Přestože měli své problémy, vypadalo to tak, že ještě před narozením synka Rockyho, se jim vše podařilo urovnat. Omyl!

​Karlos včera Lelu obvinil, že ho jen šest týdnů po porodu synka podvedla s jistým panem Kaiserem. Na Instagramu zveřejnil utrápené video, ve kterém popsal, jak jim přišel na nevěru. Následně ho smazal! O pár hodin později vyšlo najevo, že si to všechno vymyslel a zmiňovanému pánovi se veřejně omluvil. Ve smazaném videu několikrát nezapomněl přízvukovat, že pokud by i Lela tvrdila, že ji zbil nebo se jí nějak dotkl, bude to lež.

Podvečer se konečně ozvala i Lela, aby vnesla trochu světla do událostí, které se udály. Kráska psala z kamarádčina mobilu, protože Karlos její vlastní telefon vzal! S dětmi se uchýlila ke kamarádce a přiznala, co se vlastně stalo. "Musím psát z mobilu kamarádky, která mě u sebe ubytovala i s dětmi. Poté, co jsi mě zbil s malým Rockym v náručí. Mám z tebe strach. Ještě jsi mi i vzal mobil. Nemůžu nikomu zavolat, ani jít na svůj instagram. S nikým jsem nic neměla... Jsi nemocný, žárlivý člověk. Jen mě vydíráš, protože se ti to hodí. Zbil jsi mě s dítětem v náručí.V životě už s tebou nebudu... Doma si agresivní a jen křičíš. ..," vyjádřila se Lela pro český web extra.cz. Ta na svého snoubence chce podat i trestní oznámení.

Jejich fanoušci jsou z celé kauzy shroženi a chybu vyčítají zejména Karlosovi. Častují ho slovy jako "zrádce" a "nula", protože opustil ženu s malými dětmi. "... připadá mi to jako strašná blbost. Která žena s malými dětmi má proboha čas stýkat se ještě s jiným chlapem? Celé to vypadá jako vykonstruovaný podvod. Velmi smutné je, že si svou ženu veřejně pošpinil..." odkazují mu fanoušci .

Sledujeme sociální sítě