Sympatický herec a hádač z pořadu Inkognito už koncem října radikálně změnil image, když se po desítkách let zbavil svých typických delších vlasů. Po více než dvou měsících se mu zřejmě opět zachtělo změny a tak vlasy ostříhané na ježka doplnil strništěm. A je doslova k nepoznání!

Maroš Kramár byl během celé své kariéry v podstatě věrný svému typickému image, jehož nedílnou součástí byly delší vlnité vlasy. Jenže ty se mu už asi omrzely a tak se koncem října rozhodl pro změnu. Ostříhal se na ježka a jeho nová image vyvolala dvojí reakci. Zatímco polovina tvrdila, že s krátkými vlasy vypadá mnohem lépe, dokonce, že je podobný zpěvákovi Stingovi, druhá polovina fanoušků zůstala zklamaná a tvrdí, že byla škoda zbavit se tak krásných vlasů. Také některé fanynky zastávaly názor, že s delšími vlasy vypadal mladší.

Jeden z nejúspěšnějších slovenských herců však po novém roce své příznivce opět překvapil. V uplynulých týdnech se totiž evidentně žiletky ani nedotkl a nechal si narůst strniště. Když se novým image pochlubil na sociální síti, na snímku si zapózoval v tmavých slunečních brýlích a byl tak doslova k nepoznání. Inu, Maroš Kramár umí pořád překvapit, co řeknete?

Sledujte oblíbené Inkognito v pondělí od 21:40 na JOJ TV!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar)

Sledujeme sociální sítě