Diváci JOJky a fanoušci show Česko Slovensko má talent si jistě velmi dobře pamatují romský pěvecký sbor z Luníku 9, který vystupuje pod názvem Devjatkakere Chave. Svým neskutečným nadáním a temperamentem si v talentové show získali nejen porotu, ale i diváky. Teď se jim splnil jejich další sen. Natočili totiž svůj první videoklip.

Dětský sbor se svým učitelem nazpívali skladbu, která má nádherné poslání. Spojovat lidi bez ohledu na rozdíly. Televize JOJ spojila síly s anonymním dárcem z Košic, abychom těmto dětem v rámci projektu Darované Vánoce splnili jejich velké přání. A tím bylo natočit jejich první videoklip. Dali jsme dohromady natáčecí štáb a spolu s dětmi jsme se vydali splnit jejich sen do Tater.

Některé z dětí na takovém výletě ještě nikdy nebyly a tak to byl pro ně velký zážitek, který si užívali plnými doušky. Vidět zblízka Lomnický štít nebo Skalnaté pleso, tak pro ně bylo přímo zázračné. Navíc, díky ochotě a vstřícnosti místních se mohlo natáčet kdekoli – i na lanovkách, které poskytly k tomuto účelu bezplatně. Výsledkem je krásný videoklip plný energie, radosti a temperamentu.

​Pro dětský pěvecký sbor jsme si připravili také speciální překvapení, lépe řečeno nabídku, jaká se neodmítá. Do školy je ještě koncem loňského roku přišel navštívit muzikant Ondřej Kandráč, který jim navrhl, aby 18. června vystoupili na koncertě kapely Kandráčovci v košickém amfiteátru jako speciální hosté. Malé zpěváky to nesmírně potěšilo a tak měli hned dva důvody k radosti!

Sledujeme sociální sítě