žena, zima

Velký horoskop na leden: Koho čeká ve vztahu ponorka a kdo dostane lákavou pracovní nabídku?

Pro které znamení bude začátek nového roku úspěšný na poli lásky a komu se bude dařit v zaměstnání?

Na co všechno se můžete těšit, a čeho se naopak vyvarovat, to si přečtěte v horoskopu na leden!

Beran

Začátek roku ubírá Beranům energii. Nezadaní se marně snaží potkat životní lásku. Randění vypadá nadějně, ale s přibývajícím časem zjišťujete, že vám nový objekt nemá co nabídnout. Vlivem Venuše vám opačné pohlaví není dost dobré. V zaměstnání je od vás vyžadována větší flexibilita. Termíny i pracovní podmínky se mění, což vás vykolejí. S financemi zacházejte opatrně, abyste měli určitou rezervu.

Zdroj: Profimedia

​Býk

I v novém roce pokračuje společenské nastavení, které podporuje Venuše ve spojení s vášnivým Uranem. Přináší množství příležitostí k seznámení a hlavně v posledních lednových dnech dodává Býkům na dravosti. Co bohužel po celý měsíc skřípe, to je zaměstnání. Nadřízení mají připomínky k vašim výsledkům, proto můžete přicházet o zakázky. Narůstá také chybovost, se kterou si ale následně hravě poradíte.

Blíženci

Zadaní Blíženci procházejí náročným obdobím, kdy mezi partnery vládne ponorková nemoc. Vyhněte se poučování drahé polovičky a respektujte jeho/její odlišné názory. Hlavně v poslední dekádě to mezi vámi nebezpečně jiskří, takže k diskuzi není vhodná doba. Na pracovišti se přes rostoucí nároky nadřízených dokážete přenést. Dokonce se vám daří vybojovat pro sebe něco málo navíc. Na kontě zacinkají „zlatky“.

Zdroj: Profimedia

​Rak

Atmosféra ve vztahu není harmonická. Raci bojují se vztahovačností, která si nerozumí se současnou náladou drahé polovičky. Její zvláštní poznámky si berete příliš k srdci a snadno vás rozladí na celý den. Hlavně na konci ledna pozor na emocionální výbuchy! V zaměstnání hledáte cestu, jak se dostat k lepší výplatě. Nadřízený s vámi nechce diskutovat a čím více tlačíte na pilu, tím dříve nedosáhnete svého.

Lev

Společenská nálada Lvů pokračuje i v příštím roce! Oblibu u opačného pohlaví nelze přehlédnout. Snadno navazujete nové kontakty a Venuše slibuje dobrodružná setkání. Oproti tomu v zaměstnání to není tak růžové. Do 25. ledna se vlivem Merkuru nemůžete domluvit s nadřízeným. Jeho nemístné řeči se mu však vrátí jako bumerang. Věřte v sílu vyšší moci, už brzy se dočkáte zasloužené satisfakce.

Zdroj: Profimedia

Panna

Vstup do nového roku není nejsnazší. V zaměstnání nenacházíte pochopení pro své nápady, počítejte také s častější chybovostí. Nenechávejte práci na poslední chvíli, protože byste mohli propásnout důležitý termín. V poslední dekádě ale máte šanci zlepšit si renomé a ještě získat nějaké prostředky navíc. Láska je po celý měsíc tím, co vás žene dopředu. Venuše slibuje nezadaným seznámení s tím pravým!

Váhy

Čerstvé známosti nepokračují tak, jak byste si představovali. Hlavně poslední dekáda vám dokáže vzít vítr z plachet. Přestanete se za lásku rvát a necháte iniciativu na druhé straně. Singles si od seznamování dají pauzu. Na pracovišti překypujete elánem. Nabízejí se vám nové příležitosti a máte dobrý pocit ze svých výkonů. Nadřízený je bohužel věčně nespokojený. Neztrácejte s ním čas dohadováním.

Zdroj: Profimedia

​Štír

Milostnému tápání je konec! Díky příznivému vlivu Venuše máte jasno v tom, který z nápadníků je nejblíže vašemu srdci. Těšte se na úžasné chvíle, kdy zapomenete na všechny strasti. Problémy nastávají s plněním povinností. Chybí vám motivace k práci, zato požadavky nadřízených se stupňují. Z letargie vás provede až to, když vám nadřízení nesvěří lukrativní projekt, nebo vám dokonce sáhnou na peníze!

Střelec

Zrozence ve znamení Střelce čeká nevázaný měsíc, kdy si z ničeho nedělají hlavu. Mezilidské vztahy prožíváte povrchně a občas neuhlídáte vhodné slovo. Až zpětně vás mrzí, že jste někomu slovem i skutkem ublížili. Výhodou je smysl pro humor, kdy z trapné situace nakonec docela hladce vybruslíte. V zaměstnání se nabízí možnost ke zvýšení mzdy. Nadřízený je ochoten diskutovat o vyšší odměně, ne však zadarmo!

Zdroj: Profimedia

​Kozoroh

Zrozenci Kozoroha se dočkají zásadní životní změny. Jako by letos přišla jarní sklizeň s předstihem. Venuše v nádherném trigonu s Uranem zlepšuje partnerskou souhru, nezadaným přivání do života nový objev. Kolem 12. ledna najdete odvahu a oslovíte platonickou lásku. Ani pracovní sféra vás nezklame. Hlavně v poslední dekádě přistává jedna skvělá nabídka za druhou. Nadřízení vás mají za svého favorita.

Vodnář

Na začátku roku se ve vás perou dvě protichůdné touhy. Na jedné straně by se vám líbil pevný a perspektivní vztah, zároveň se nedokážete vzdát myšlenky na dobrodružství. Ideálního parťáka můžete poznat až do 23. ledna a díky Marsu přeberete iniciativu a pozvete ho na rande jako první. Pracovní život přináší psychické vypětí. Ocitáte se v časové tísni, úkoly nejdou tak hladce, jak jste doufali.

Zdroj: Profimedia

​Ryby

Ledenová atmosféra je v lásce jako na houpačce. Hlavně čerstvě zamilované Ryby se nemohou vyznat v partnerových náladách. Vlivem Marsu odkrýváte netušené vlastnosti a mnohdy dojdete k závěru, že s dotyčným člověkem už nechcete nic mít. Ani na pracovišti to na začátku roku nevypadá moc nadějně, ale s postupem času se zakousnete a vaše pracovitost vzroste. Při nakupování pozor na podvodné nabídky!

Sledujeme sociální sítě