Hana Gregorová si zahraje v seriálu Hranice změněná k nepoznání. V roli pašeračky Zorky jí to ale sluší. Navíc její postava v sobě skrývá jisté tajemno. Co nám zatím herečka o Zorce prozradila?

Zorka, kterou v seriálu Hranice ztvárňuje právě Hana Gregorová, je útlá ženská, navenek klidná a tichá a toho, kdo ji nezná, by nikdy ani nenapadlo, že by ona mohla být nějakým způsobem zapletena do ilegálních záležitostí a už vůbec ne, že je šéfkou. Ne nadarmo se říká, že tichá voda břehy mele. A že se tedy máte na co těšit, ví i samotná herečka!

Hana Gregorová nám v rozhovoru o Zorce prozradila, že je začátkem a koncem celého pašeráckého byznysu. Jedná se o velmi důležitou postavu v seriálu, která bude pořádně ovlivňovat děj. „Můj úkol je takový, nevím kolik můžu prozradit takhle dopředu, že vlastně v té vesnici jsem takovým srdcem i rozumem a ty opratě držím já,“ prozradila o Zorce herečka.

I přesto, že by na Zorku pašerácký byznys nikdo netipoval, zejména kvůli jejímu zjevu, ten útlý a klidný vzhled přece jen v něčem nelže. Zorka je totiž opravdu srdečným člověkem. „Je to starostlivá žena, která vlastně chce zajistit celou tu vesnici,“ pokračovala Hana Gregorová v rozhovoru.

No a na co se Hana Gregorová těšila vedle natáčení nejvíc? „Já jsem se těšila na všechny, co znám, od Jožka Vajdy, Gabiky Dzuříkové, Peťka Sklára, Svatka Malachovského. Prostě na všechny, co znám i na ty mladé, které ještě neznám. Těšila jsem se i na pana režiséra. A vlastně je to práce. Víte, v této době, kdy mnozí podnikatelé přicházejí o své provozy, je úžasné, že máme práci a můžeme natáčet,“ dodala herečka.

Seriál Hranice startuje už 10. ledna ve 20:35 na TV JOJ!

Sledujeme sociální sítě