Nejkrásnější svátky v roce se už nezadržitelně blíží a těší se na ně i známé osobnosti. Výjimkou není ani bavič z Inkognita - Marián Čekovský. A už teď přesně ví, v čem bude při organizaci Vánoc pomáhat!

Pro muzikanta a baviče, Mariána Čekovského, nebyl letošek nejsnazší. Začátkem října totiž přišel o svého otčíma Paľa Mocáka, kterého měl rád jako vlastního otce. I proto budou pro ně letošní svátky jakési obtížnější. Navíc muzikanti to ani letos neměli v souvislosti s pandemií jednoduché, co se týče vystupování a koncertování. Inu, a i to jsou zřejmě důvody, proč si je chce opravdu vychutnat. „To, co se nám všem stalo na celém světě, nás donutilo k tomu, abychom se z těch Vánoc těšili mnohem živěji a radostněji. Tak se těším ne na paušálně šťastné a veselé, ale na takové to opravdové šťastné a veselé,“ řekl v reportáži Thomase Puskailera pro Top Star.

Čeky prozradil, že Vánoce v jeho rodině jsou v jedné věci velmi podobné jako ve většině slovenských domácností. A to v jedné věci. Muzikant je totiž hlavní ochutnávač jídel. „Já se spíše snažím všechny doprovázet u klavíru, aby to co dělají, šlo lépe a rychleji. Já si budu takhle hrát a možná, že budu něco ochutnávat. Takže, budu mít takzvanou degustátorskou funkci,“ prozradil se smíchem. „Těším se hlavně na harmonii těch lidí, kteří jsou kolem mě. Oni to vytvářejí, ty Vánoce. Takže, těším se na ten nový začátek,“ dodal Čeky.

Sledujte pořad Inkognito v pondělí od 20:35 na TV JOJ!

Sledujeme sociální sítě