Kdo by to byl řekl, že právě z úst Bolka Polívky vzejde kritika tohoto typu. Bolkovi se ani trochu nezamlouvalo, když byl při společné práci se svou talentovanou dcerou svědkem jejího nástupu na zkoušku v podroušeném stavu!

Na herecké schopnosti své dcery je Bolek Polívka velmi pyšný. Nemá dokonce problém vychválit Aniččin talent do nebes a říci, že je výjimečnou herečkou. O to víc pak Bolka Polívku zjevně rozzlobilo, když viděl svou dceru, která zdědila nejen talent, ale i vzhled, přijít na divadelní zkoušku po flámu se zbytkovým alkoholem v krvi. „Zkoušeli jsme v Bratislavě Kupce benátského a ona hrála moji dceru. Když přišla, byla evidentně po nějakém flámu,“ zavzpomínal pro český Blesk Bolek Polívka. Ten se na tuto situaci však rozhodl jít lišácky!

Aby Annu příště od podobného chování odradil, zacílil otec svá slova směrem k ženskému egu. „Neřekl jsem jí "neflámuj'". Řekl jsem jí jen: "Aničko, jsi ve věku, kdy je ten flám na tobě už vidět',“ usmívá se herec nad tím, jak svá slova dobře směřoval. Zpětně však Bolek uznává, že to byla především otcovská rada. Anička měla tehdy totiž jen jednadvacet let a byla tedy ve věku, kdy následky divokých večírků zcela spolehlivě zahladí mládí a překryje lepší korektor na zamaskování kruhů pod očima.

Zdroj: Facebook/Anna Polívková

"Byla to ode mě taková legrace, ze které si možná může odnést nějaké zrnko stimulu nebo lehké kritiky," uzavřel herec, který dobře ví, jak krušné mohou být následky nesmírného popíjení na večírcích, dotočných či premiérách. Sám by o svých divokých nocích mohl ledacos povídat!

Sledujeme sociální sítě