Marián Mitaš patří mezi nejlepší současné slovenské herce. Na JOJce jste ho mohli vidět v oblíbeném seriálu Nemocnice a brzy ho budete potkávat jako kriminalistu!

V nové kriminálce televize JOJ si zahraje kriminalistu Jana Tesára. Natáčení bylo velmi náročné, probíhalo celé léto, celkem pět měsíců, a herci museli denně vystřídat několik lokací! "Natáčelo se téměř vždy dvanáct hodin denně. Ze začátku to bylo tak, že jsme natáčeli šest dní a jeden den jsme měli volný. Tím, že já a Janka Kolesárová jsme aktivní i v české metropoli, tak jsme někdy noc strávili cestováním a volný den natáčením," popsal své náročné léto modrooký herec. Na Kriminálku Kraj se hlavní protagonista pořádně těší. "Bude to kriminálka, která může posunout prostor někam dál. Doufám, že si najde svého diváka. Málokdy jsou zločiny kriminalistů tak blízko jako v tomto seriálu. Od páté části se začnou do děje zamotávat osobní linky a má to velmi pěkný oblouk a sociální rozměr," navnadil diváky Marián Mitaš v Ranních novinách.

Jako jeden z mála slovenských herců má Marián Mitaš zkušenosti kromě české i s americkou a italskou produkcí. Letos byl pro herce skutečně pracovně náročný, obzvlášť léto. Natáčel pro zahraniční streamovací platformu v Budapešti, v Praze si stihl zahrát spolu s herečkou Antonií Liškovou. Její partner film, který by měl přijít do kin příští rok, režíroval "Jde o velmi pěkný příběh lásky z koncentračního tábora v Terezíně," prozradil pro JOJku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marian Mitas (@marian.mitas)

 

​To ovšem není všechno. Herec se dokonce setkal s hollywoodskou hvězdou – Ryanem Goslingem! Marián si tak splnil sen, protože se jedná o jeho nejoblíbenějšího herce. Přijal malou roli ve filmu jen, aby se s ním mohl setkat. Natáčelo se v Praze. "Byli tam dokonce tři Ryanové Goslingové - samotný Ryan, jeho dablér a kaskadér," popisuje svůj velký zážitek Marián. S Ryanem si stihl pořídit několik fotografií, které však zatím nemohou spatřit světlo světa.

Nenechte si ujít Kriminálku Kraj v hlavní roli s Mariánem Mitašem na JOJce už brzy!

Sledujeme sociální sítě