V letošním Talentu snad už každý netrpělivě očekával, zda se v show objeví i ten nejpovolanější. Dohady se staly skutečností a hvězda se objevila na svém oblíbeném pódiu!

Pátrovič nevynechal ani letošní ročník show Česko Slovensko má talent a všechny svým výkonem doslova odrovnal! Nejen porota, ale i diváci se shodli na tom, že toto bylo jeho nejlepší vystoupení v historii Talentu! Dokonce mu už nevadil ani vzduch, ani nic jiného a mohl se tak soustředit na svůj výkon.

Kromě nepřerušeného vystoupení překvapil i tím, že do Talentu přivedl svého manažera. No a pro své fanoušky si připravil další velké překvapení. Pátrovič chystal své vlastní album! Sestávat by měl z nahrávek těch nejpopulárnějších a jeho nejoblíbenějších skladeb. Proto, kdyby se někomu zdálo, že mu jeho vystoupení v talentu nestačí, klidně ho už bude moci poslouchat i u sebe doma.

Umělec nám v rozhovoru mimo jiné prozradil, že během pandemie společenské akce až tak nevyhledával a že má před celou situací respekt. Více o jeho připravovaném albu či o tom, jak se změnil jeho život po účinkování v show se dozvíte v rozhovoru ve videu!

Podívejte se na vystoupení Josefa Pátroviče ještě jednou:

​Sledujte show Česko Slovensko má talent každou sobotu od 20:35 na TV JOJ!

Sledujeme sociální sítě