Oblíbený bavič, moderátor a herec je součástí showbyznysu už opravdu dlouhá léta. Patří ke slovenské špičce a má za sebou zástupy fanoušků. O to víc překvapuje zajímavost, kterou o sobě nedávno prozradil!

Mnozí lidé, kteří přijedou do Inkognita, abychom hádali jejich profesi, se na obrazovkách přiznají, že mají obrovskou trému. A není divu. Pro lidi, kteří se živí občanským povoláním, je množství kamer, světel a potlesk z hlediště něčím, co běžně nezažívají. Proto to pro ně může představovat mírný stres. Řekli byste ale, že i lidé pohybující se v showbyznysu dlouhá léta mohou pravidelně pociťovat trému? Ačkoli to zní neuvěřitelně, je tomu tak. Oblíbený moderátor a bavič Mišo Hudák prozradil, že ji stále vnímá i přes své obrovské mediální zkušenosti. „Já mám pořád trému. Já vím, že to zní neuvěřitelně, ale já opravdu mám trému. I při uměleckém výkonu, Malý sál, nahrát videjko pro někoho ... vždy mám obrovskou trému. Přísahám,“ přiznal v Inkognitu.

Na to okamžitě reagoval jeho kamarád a kolega Marián Čekovský. „Minule se dokonce stalo, že jsme šli společně na jeviště, ohlásili nás a Mišo měl takovou trému, že nevěděl, jak na to jeviště vyjde. A v tom paní hlásila: Dovolte, abych přivítala na našem pódiu Mariána Hudáka,“ řekl Čeky. „Pak jsem si řekl, že existují lidé, kteří mají ještě větší trému než já. A je to fajn,“ zhodnotil Hudák s úsměvem.

Sledujte oblíbené Inkognito každé pondělí ve 20:35 na TV JOJ!

Sledujeme sociální sítě