Osudy oblíbených postav se v seriálu Nemocnice rychle mění. Platí to i pro příběh Rebeky a Adama, kteří se těšili z jejich začínající velké lásky. Osud jim ale příliš nedopřál a do děje vstoupila Adamova zákeřná nemoc. Jaký osud je ale čeká? Vrátí se Marián Mitaš jako seriálový Adam opět na oddělení urgentního příjmu?

My vám přinášíme vyjádření kreativní producentky a scenáristky seriálu, která vám prozradí, co se vlastně s Adamem Ondrušem stane.

Odešel Marián Mitaš z Nemocnice natrvalo? „Postava Adama Ondruše ze seriálu definitivně neodešla. Adamův příběh se odehrává na pozadí, kdy se zotavuje po těžké operaci a částečné ztrátě paměti. Postava, kterou ztvárňuje Marián Mitaš se stala velmi rychle oblíbenou, jeho dějová linka však vyústila velmi dramaticky a bylo třeba jí včas dát pauzu. I když cesty Adama a Rebeky se na chvíli rozešli, není vyloučeno, že jejich osud, respektive tvůrci seriálu opět přivedou dohromady,“ prozradila scenáristka a kreativní producentka seriálu, Danica Hričová. Nyní vám ale prozradíme, že Rebeku v dalších částech Nemocnice čeká nový vítr, nové vztahy a zcela jiný životní rozměr.

Nemocnica - Nela Pocisková a Marián Mitaš Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Nemocnice každé úterý a čtvrtek na TV JOJ!

Sledujeme sociální sítě