Sympatický herec a oblíbený učinkující pořadu Inkognito patří k nejzářivějším hvězdám slovenského showbyznysu už desítky let. V podstatě během celé kariéry byl věrný svému image, kterým byl přímo typický. Teď si ale řekl, že stačilo a podstoupil radikální změnu!

Maroš Kramár je součástí showbyznysu již dlouhá léta a stále patří k těm nejlepším a nejobsazovanějším slovenským hercům. Má za sebou stovky různých rolí a to nejen na divadelních prknech a v televizních inscenacích, ale i ve filmech či v seriálech. Velmi úspěšný je navíc nejen na Slovensku, ale také v Čechách. Kromě talentu odjakživa určitě poutal pozornost i svým vzezřením a v mnoha ženách vzbuzoval velké sympatie.

Herec a moderátor byl během celé své kariéry věrný své typické image, jejíž nedílnou součástí byly delší vlnité vlasy. Teď se rozhodl pro změnu. Fanouškům na sociální síti se totiž před pár dny pochlubil fotografií, na které pózuje s vlasy ostříhanými na ježka. „Tak jsem se včera trochu nudil. Co na to říkáte? Život je změna?“ napsal Kramár k fotce.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar)

S reakcemi se okamžitě po uveřejnění přímo roztrhl pytel. Jeho změněný účes však nekomentovali jen fanoušci, ale také herečtí kolegové. "Wow, v prvním momentě jsem myslela, že vidím Stinga," vzkázala mu Barbora Švidraňová. „Obrovské ano! Konečně! Pryč s tím naondulovaným „princem z NDR“. Já jsem pro, i když možná budu jediná, pojď do toho, zlatíčko, oni si zvyknou,“ napsala herečka Eva Holubová. Našli se však i fanynky, které jsou ze změny zklamané. „Proboha, proč? Takové krásné vlasy jste měl,“ zhodnotila jedna z nich. „Po pravdě? S delšími vlasy vypadáte mladší...ale hlavní je zdraví,“ míní další. Inu, jak se říká - sto lidí, sto chutí...

Sledujeme sociální sítě