V show Dům snů se do finále probojovali sympatičtí zamilovaní Veronika a Rado, kteří se už za dva týdny popasují o vysněné bydlení na Medových Loukách v Nové Dubnici. Toto semifinále však bylo dosud snad nejdramatičtější, protože o jejich postupu rozhodl jediný talíř!

Veronika a Rado mají na tvářích vždy široký úsměv, ale pravdou je, že v životě mnoho šťastných chvil neprožili. Kromě velké lásky je totiž spojují i traumatizující minulost a nejistá budoucnost. „Velice jsem to s nimi prožíval, protože mají velmi pohnutý osud. Maminka v případě Veroniky trochu selhala a vychovala ji babička, která se s ní už nemůže těšit, neboť babinka tu už není...Druhá věc je, že Rado také zažil takové selhání rodičů...ale Rado mi sám řekl, že je v podstatě bezdomovec. On má psáno v občanském, že město Nová Dubnica. On nemá bydliště. Kdyby to bydliště získal, kdyby se jim tento dům podařilo vyhrát, tak on by měl trvalé bydliště,“ řekl moderátor Vilo Rozbořil těsně po skončení prvního semifinále.

Veronika a Rado aktuálně bývají v podnájmu i s jejich malou dcerkou a žijí z jeho platu a z její mateřské. Hypotéka a vlastní bydlení je tak pro ně absolutní chimérou. Show Dům snů je tak pro ně jedinečnou příležitostí, jak získat to, co by si oni sami určitě nemohli dovolit. „Já jsem to strašně pohnojila, tak jsem se velmi bála. Ale mám toho nejúžasnějšího chlapa, který nás zachránil. Budu mu děkovat asi do konce svého života. Budu mu ruce a nohy líbat, masírovat ho, všechno...jsem mu za to velmi vděčná,“ vyhrkla mladá maminka krátce po jejich postupu do finále. Jak se jim bude nakonec dařit? Získají dům oni či jejich soupeři, které poznáme už za týden?

Sledujte show Dům snů v úterý ve 21:40 na JOJ TV!

Sledujeme sociální sítě