Vztahy našich lékařů, lékařek a sestřiček jsou v Nemocnici často složité. Někteří svou lásku našli, jiní ji ještě hledají. Komu z nich to přejete nejvíc? Hlasujte v anketě!

Rebeka a Adam

Nela Pocisková a Marián Mitaš - Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Rebeka tvořila pár s Romanem, kterého nade vše milovala. Ten ji však vyměnil za Denisu, se kterou má už i miminko. Rebeka ale našla své štěstí u kolegy - doktora Adama Ondruše. Zdá se, že konečně našla své štěstí a že jsou její city vůči Adamovi silné. On to cítí stejně. Když si však mysleli, že začíná krásná nová etapa v jejich životě, Adam vážně onemocněl. Rebeka ale stojí po jeho boku.

Denisa a Roman

Richard Autner a Eva Mores - Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Denise a Roman byli zpočátku milenci. Poté, co se Romanova nevěra provalila a Denisa zjistila, že je těhotná, se dali spolu dohromady a zkoušejí to. Jejich vztah je zatím plný hádek a rozhodně není tak sladký, jako když se potkávali tajně. Avšak oba se snaží najít si k sobě cestu, zejména kvůli jejich synkovi-Miškovi.

​Zuzana a riaditeľ Marek

Zuzana Kanócz a Marek Majeský - Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Doktorka Zuzana je žena, která neví, co je to láska a která v sobě nemá téměř žádnou empatii. Svou jedinečnou a tvrdou povahou si získala ředitele Nemocnice tak moc, až se do ní zamiloval až po uši. Ledová královna Zuzana nakonec roztála a s Markem tvoří pár. Dokonce už poznala i jeho rodiče. Situaci jim ale komplikuje ředitelova bývalá žena Vilma, která přišla pracovat do nemocnice a vůbec se netají tím, že chce Marka zpátky.

Braňo a Agátka

Anna Nováková a Dávid Uzsák - Nemocnica Zdroj: TV JOJ

Mladí lékaři Agátka a Braňo sice nejsou oficiálně pár, avšak oba mají pro sebe slabost. Jejich vztah se ale pořád komplikuje. V momentě, kdy si už k sobě jdou najít cestu, se něco pokazí. Oba dosud neměli dost odvahy, aby dali svému vztahu šanci, avšak i přesto jsou mazlíčky diváků. Byly by rozhodně skvělým párem!

Sestrička Mia a doktor Noël

Noel Czuczor a Kristína Kanátová - Nemocnica Zdroj: TV JOJ

​Doktor Noël má za sebou těžké období. Po smrti manželky si dlouhou dobu nedokázal u sebe jinou ženy ani představit. Sestřička Mia to se vztahy neměla taky jednoduché. Po nevydařeném pokusu o vztah s doktorem Mišiakem si jaksi s Noëlem k sobě začali hledat cestu a my až časem uvidíme, jak jim to bude spolu fungovat.

Sledujte seriál Nemocnica každé úterý, středu a čtvrtek ve 20:35 na JOJ TV! 

Sledujeme sociální sítě