Diváci TV JOJ v sobotu večer v show Česko Slovensko má talent se seznámili s famózní houslistkou Martinou, která svým nadáním okouzlila porotu natolik, že od Jara Slávika dostala zlatý buzzer. Pravdou ale je, že na velký úspěch si sáhla ještě před účastí v Talentu!

Houslistka Martina Výbohová se hře na vznešený hudební nástroj věnuje již dlouhá léta. Tvrdě na sobě pracuje, hodně cvičí a tak není divu, že v show Česko Slovensko má talent ohromila nejen diváky, ale i porotu. Její provedení skladby Skyfall od zpěvačky Adele dostalo na kolena i přísného kata Jara Slávika, který mladé dívce věnoval zlatý buzzer a posunul ji tak přímo do finále.

Velký úspěch se však talentované blondýnce podařil už v roce 2019. Na jednom pódiu si totiž zahrála s houslovým virtuózem Ondřejem Kandráč na jeho turné. Všechno to ale začalo velkou náhodou. "K Ondřejovi mě dostal můj úžasný koník. V roce 2019 Ondřej Kandráč přišel natáčet svůj videoklip na Masarykův dvůr, kde jsem měla ustájeného koně. A on si na natáčení vybral právě mého koně. Já jsem si tehdy tak trošku do něj nevhodně rýpla, že když jezdí celý den na mém koni, že bychom si spolu mohli zahrát. Bylo to velmi milé, protože vzal mě na koncert, co měli Kandráčovci a Kollárovci a potom i na další. Neskutečně jsem si to užívala. Čím větší publikum bylo v tom amfiteátru, tím to pro mě mělo větší sílu, "vysvětlila Martina pro joj.sk.

Sledujte show Česko Slovensko má v sobotu do 20:35 TV JOJ!

Sledujeme sociální sítě