Láska krásné Ukrajinky Nataši a sympatického Maroše je jako vystřižená z romantického filmu. Nejenže se dali dohromady naslepo a přes internet, ale jejich vztah na dlouhé měsíce poznamenala pandemie koronaviru!

Nataša a Maroš, kteří bojují o postup do finále show Dům snů, se seznámili před dvěma lety přes internet. "Já jsem měla kamaráda a jeho máma je také Ukrajinka. On mi ukazoval svůj nový telefon a jak dobře fotí. V tom telefonu byla fotka, na ní byl Maroš. Měl vousy a mě to překvapilo, protože on tam byl jediný s vousy a zalíbil se mi. Tak jsem se kamaráda zeptala na jeho jméno a napsala jsem mu," zavzpomínala na jejich první kontakt. Časem si začali psát, setkávat se a nakonec se dali dohromady. Jejich začátky však byly velmi krkolomné, zejména kvůli tomu, že Nataša neuměla česky a všechno, co si s Marošem psali, si překládala přes internetový překladač.

Jejich lásku však pořádně poznamenala pandemie koronaviru. Když Nataša v prosinci 2019 odcestovala na Ukrajinu na Vánoce, ani netušili, že na dlouhou dobu to bylo naposledy, co se viděli. "V podstatě se dá říci, že jsme měli vztah na dálku. Nataša odcestovala domů na Vánoce a během doby, co byla doma, zavřeli hranice a už se neměla šanci sem vrátit. Zůstal tam zavřená a nevěděla, co bude dál. Bylo to už na hraně ..., " prozradil Maroš. "Prožívali jsme to velmi těžce. Bylo to velmi emotivní a oba jsme plakali. Čekali jsme, kdy se uvidíme ... teď už o tom vyprávíme s úsměvem, protože jsme to přežili, ale tehdy to bylo těžké," řekla Nataša. Jejich vztah to ale upevnilo a když se konečně vrátila na Slovensko, rozhodli se, že budou spolu bydlet. Jelikož hypotéku si dovolit nemohou a Nataša by ji jako cizinka ani nedostala, bydlí ve starším pronajatém bytě. I to je důvod, proč se přihlásili do show Dům snů. Podaří se jim uspět a postoupit do finále?

Dom snov - Nataša a Maroš Zdroj: TV JOJ

Sledujte show Dům snů na TV JOJ!

Tagy: Dom snov

Sledujeme sociální sítě