Dojat až k slzám! Moderátor oblíbeného pořadu Inkognito má za sebou velmi emotivní víkend, během kterého se vdávala jeho dcera Andrea. Ostřílený profesionál přiznal, že dojetí ho tak převálcovalo, až měl stažené hrdlo a slzy na krajíčku. A měl co dělat, aby našel ta správná slova!

Během uplynulého víkendu se na poutním místě Skalka u Trenčína vdala dcera známého a oblíbeného moderátora Vlada Voštinár - sympatická tmavovláska Andrea. Svatba byla podle jeho slov krásná a velmi romantická. "Nebyla to vůbec velká svatba, bylo nás přiměřeně v rámci těchto opatření, která jsou. Sportovali jsme venku, protože počasí bylo jako na objednávku. Nechtěli jsme kapelu, neboť i kapela kdoví, kde předtím hrála, a chtěli jsme být opravdu bezpeční, tak jsme použili našeho velmi osvědčeného DJ. Děcka si řekli, že přece jen by chtěli, aby jim i někdo živě zahrál, tak tam byla kapela UKIT," prozradil Voštinár pro Nový čas.

Silné emoce a dojetí udělaly své a hrdý otec měl doslova stažené hrdlo a slzy na krajíčku. Dokonce přiznal, že proslov by pod tlakem emocí ani nezvládl říct, tak si trošku dopomohl. "Já takové věci nedokážu říct živě. Ne proto, že bych se styděl, ale proto, že mně dojetím zavře hrdlo a nejsem schopný říct slovo. A v tu chvíli by to nebylo pro mě dobré. Věděl jsem, že to nezvládnu, tak jsem si to nahrál," řekl Vlado v reportáži pro Top Star. " Zábava na svatbě trvala do rána a nevěsta Andrea zářila štěstím a spokojeností. "Aďa si vzala opravdu velmi fajn, příjemného a dobrého kluka, což by mohlo předznamenávat, že by mohly mít celkem fajn manželství. A to jim samozřejmě přeji a z toho mám velmi dobrý pocit," dodal Voštinár.

Vlado Voštinár a jeho dcéra Andrea Zdroj: archív V.V.
Dcéra Vlada Voštinára s manželom Zdroj: archív V.V.

​Novomanželům gratulujeme a přejeme hodně štěstí na společné cestě!

Sledujeme sociální sítě