V show Dům snů se stáváme svědky hotových zázraků, kdy profesionálové pod vedením stavitele Mikuláše Stana dokáží postavit dům za neuvěřitelné 3 dny. Jak je to vůbec možné, když lidé zcela běžně staví dům i několik měsíců či dokonce let? Odpověděl nám ten nejpovolanější!

První Dům snů vyrostl v krásné vesničce Velký Grob za neuvěřitelné 3 dny, což zní jako opravdový zázrak. Po zhotovení a dokončení základové desky přišel čas, kdy se začalo stavět budoucí hnízdečko lásky jednoho z našich párů. Všechny díly montovaného domu typu Monet dorazili na místo v jednom velkém kamionu a během pár hodin už stáli obvodové zdi, vnitřní příčky i samotná střecha.

Postavit krásný, útulný a kvalitní dům za tak krátký čas je možné ze dvou hlavních důvodů. Prvním je, že stavitel Mikuláš Stano má spolu se svým týmem za sebou již 1074 domů (v době natáčení rozhovoru, pozn.red.). Všichni tak mají bohaté zkušenosti a každý přesně ví, co má dělat. Druhým důvodem je, že na stavbě pracují najednou desítky dělníků. Když se tedy spojí dohromady zkušenosti, dostatečné množství odborníků a a šikovných rukou, výsledek je opravdu ohromující. "Pro mnohé je to opravdu obrovský šok. Myslí si, že ten domek se bude stavět několik dní, týdnů či měsíců. Ale díky té dovednosti, šikovnosti a zkušenostem kolegů to jde velmi velmi příznivě, až šokující rychle. Lidé jsou z toho opravdu velmi příjemně překvapeni, jak se to dá příznivě a rychle udělat," řekl pro joj.sk Stano.

Sledujte velke finále reality show Dům snů ve středu od 20:35 na TV JOJ!

Sledujeme sociální sítě