Kromě našich skvělých hereckých stálic, se v každé epizodě Nemocnice vystřídá velké množství postav, které ale mají často tak emotivní scény, že nám zůstanou ještě dlouho v paměti. Výjimkou není ani tato sympatická herečka, která nás všechny dojala. Věděli jste, že je to manželka Marka Majeského?

Herečka Jana Majeská je manželkou skvělého herce Marka Majeského, který hraje v seriálu ředitele Nemocnice, Dr. Marka Hauptman. Na place se ale manželé nesetkali bok po boku. Jana si zahrála roli manželky motorkáře, který neměl po nehodě žádné šance přežít a lékaři chtěli jeho orgány darovat jiným pacientům. Mimořádně těžká a emotivní vypjatá situace, ve které by nechtěl být nikdo z nás, si vyžádala silný a důvěrný herecký výkon. Jana se s tímto úkolem poprala bravurně a určitě si tím získala mnohých diváků, kteří zůstali dojati.

Zatímco v seriálu hraje Marek Majeský dříve arogantního muže, který miluje intriky, v soukromí má herec pověst džentlmena a milujícího otce. S manželkou mají spolu dvě dcerky. Jana Majeská má stejně jako i Marek vystudované herectví, ale momentálně je pro ni prioritou rodina. Herečka si ale i vedle péče o děti ráda odskočí na natáčení. Vidět jste ji mohli i v jiných úspěšných seriálech, jako například Nový život či Za sklem.

​​Seriál Nemocnice pokračuje. A vy jej můžete sledovat vždy v úterý ve 20:35 na TV JOJ! 

Sledujeme sociální sítě