Pokud chcete shodit pár kilo, ale při změně jídelníčku se nechcete vzdát pečiva, ani nemusíte! Stačí, když si doma upečete takový, ze kterého přibírat nebudete.

Hvězdě Barboře Švidraňové se po mnoha neúspěšných pokusech podařilo zhubnout. Jak? Vsadila na proteinovou dietu, která u ní zabrala.

Přestože Barbora se striktní dietou skončila, nadále se stravuje zdravě, aby shozená kila nenabrala zpět. Kráska zůstala věrná lowcarb stravování, tedy nízkému příjmu sacharidů. "Základ při stravování je vyhnout se sacharidům... jak jednoduché, že? Ale to znamená žádná mouka (kromě mandlové, kokosové, pohankové atd.), žádná rýže, žádné brambory, žádný cukr, žádné luštěniny (nebo omezeně), žádné ovesné vločky, kravské mléko atd..." přiznala. Pokud se i vy chystáte shodit pár kilo, vyzkoušejte právě nízkosacharidový chlebíček, který si Barbora zamilovala. "Chlebík je velmi sytý, takže vám bude stačit 1-2 krajíce a jste plní. Dá se skladovat 5 dní v ledničce a 2 týdny v mrazáku. Na alternativní chutě si třeba trošku zvyknout, ale vaše tělo se vám časem poděkuje," vysvětlila zrzka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_)

Ingredience:

  • 1 hrnek pohankové + kokosové mouky (půl/půl)
  • 1/2 hrnku másla
  • 1 čl prášku do pečiva
  • 1/4 čl soli (himalájské / mořské)
  • 6 vajec


Postup:

Všechny ingredience spolu smícháme, hmotu nalijeme do formy a pečeme 25 minut na 180 stupňů Celsia. Dobrou chuť!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_)

Sledujeme sociální sítě