Sympatická zpěvačka a herečka se v říjnu 2018 stala poprvé maminkou, když na svět přivedla synka Manola. Mamba dlouho pracovala na tom, aby se po porodu dostala zpět do formy a podle nejnovější fotky je jasné, že se jí to podařilo!

Mamba Dasha Šarközyová žije dlouhá léta v harmonickém vztahu s hereckým kolegou Tonym Poruchou. Společně vychovávají synka Manola, který se jim narodil v říjnu 2018. Každá žena jistě ví, že po těhotenství není snadné dostat se zpět do formy. Problém s tím měla i temperamentní kráska, která se dlouhodobě snažila zhubnout. Přestože na postavičce pracovala a změnila jídelníček, kila se jaksi nechtěli odlepit. S tím souvisela i nepříjemná zkušenost, kterou v létě Mamba zažila. Přemotivovaná fanynka jí napsala, že jí přeje, aby se jí podařilo dostat do formy, protože vypadá jako "Tonyho velká mamka". Ostré slova herečku pochopitelně urazili a napadli jí dobře.

Od té doby však proteklo Dunajem hodně vody a maminka malého Manolka má konečně důvod k úsměvu. Fanouškům se pochlubila nejnovější fotkou, na níž pózuje pouze ve spodním prádle a už na první pohled je vidět, že se pyšní výstavní postavičkou. "Ještě to není to, co bych chtěla, ale pracuji na tom," napsala Mamba, která má opravdu šťavnaté křivky a působí velmi sexy. Co říkáte?

Tagy: Mamba Dasha

Sledujeme sociální sítě