Sympatický herec a moderátor show Česko Slovensko má talent v těchto dnech slaví s manželkou první výročí svatby. Při této příležitosti jí veřejně, prostřednictvím sociální sítě, poslal krásně vyznání lásky.

Moderátor David Gránský patří k idolem mnoha žen, ale jeho srdce už jedenáct let patří pouze manželce a životní lásce Nikole. Před rokem si přesně v těchto dnech řekli své sladké "ano", když se vzali po desetileté známosti. Svatba proběhla v absolutním soukromí a bez přítomnosti jakýchkoliv cizích zvědavých očí. Přesto se ale s fanoušky podělili o pár fotek či o video z jejich velkého dne. Už na první pohled bylo jasné, že si svůj velký den pořádně užili. Oba zářili jako sluníčka a úsměvy rozdávali na všechny strany. A to vše je drží i po roce manželství.

Z Davida a Nikoly srší láska a dokazují to i vyznání, které si navzájem věnovali prostřednictvím sociálních sítí. "Už to bude rok, co si paní Gránská. A já jsem šťastný muž," napsal známý moderátor k romantické společné fotce. Slova plné lásky mu věnovala i jeho manželka, když mu veřejně blahopřála k narozeninám. "Krásné narozeniny, lásko mého života. Jsem expert na psaní dlouhých románů, ale ty to všechno víš, co bych ti chtěla říct. Můj nejlepší přítel a manžel," vyznala se Nikola Gránská. Tak i tento párek je důkazem toho, že skutečná láska může vydržet i ve vodách showbyznysu.

Sledujeme sociální sítě