Oblíbená zpěvačka je hrdou mámou, i když vůbec nestárne. Zdravě se stravuje, cvičí a dopustit nedá ani na jógu. Její dcera Laura se na ni neskutečně podobá a roste jako z vody. Nedávno dokonce oslavila své 12. narozeniny.

Zpěvačka Dara Rolins je známá tím, že se o sebe dlouhá léta poctivě stará. Nejde však přitom jen o zkrášlování vlasů, obličeje či nehtů nebo o stylové oblečení. Zdravě se stravuje, nevynechává odpočinek a ani buňkou těla nedá dopustit na svou milovanou jógu. Zdravý životní styl se pochopitelně odráží i na její postavě a výsledkem je tělo, jakým se může pochlubit málokterá žena.

Dokonalou figuru do vínku zdědila i její rozkošná dcera Laura, která miluje pohyb a sport. Lola roste jako z vody a z rozkošného děvčátka je již velká slečna. Zpěvačka často na sociální síti zveřejňuje fotografie s dcerou, z nichž čiší radost a dobrá nálada. Dara s Lolou tráví každou volnou chvíli, často spolu tráví dovolenou u moře a užívají si sluneční paprsky. Nedávno zpěvačka zveřejnila na svém Instagramu po dlouhém čase i fotku se svou milovanou Lolou. Důvod byl ten, že její dcerka oslavila své 12. narozeniny, které spolu oslavili i procházkou v přírodě. O tom, že Lola roste skutečně do krásy a dnes je z ní už pořádná slečna, není pochyb.

https://www.instagram.com/p/B-Ke0PzArJp/

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě