Oblíbená zpěvačka je již dlouhá léta dlouhovláska, ale nyní na Instagram přidala fotografie, kde radikálně změnila délku vlasů. Líbí se vám Lucie Bílá s takovou netradiční verzí účesu?

Česká zlatá slavice Lucie Bílá před lety všechny fanoušky šokovala, když přiznala vztah se svým bodyguardem Radkem Filipem, který je od ní mladší téměř o dvacet let. Jejich romance však prošla bouřlivým obdobím a rozchodem, ale nakonec se dali opět dohromady. Lucii očividně vztah s výrazně mladším partnerem nesmírně prospívá, což je vidět i na více společných fotografiích, kde se blázní, jakoby měli oba 20 let. Oblíbená zpěvačka však nemladne jen vnitřně, ale i navenek.

Lucie Bílá, která již začátkem dubna oslaví 54 let, nedávno vyměnila své dlouhé havraní vlasy za mnohem kratší sestřih. Viditelně tak omládla. S tímto experimentem se pochlubila i svým fanouškům na sociálních sítích. Na fotografiích se její typická koruna krásy odrazu změnila na krátký sestřih po ramena, včetně kratší ofiny. Pravdou však je, že v tomto případě Lucie nemusela navštívit žádného kadeřníka, ale jen vyzkoušela kouzlo paruky. Většina fanoušků ale zůstala příjemně překvapená a rozhodně nešetřili na adresu nového zpěvaččina "účesu" chválami. I oni souhlasili s tím, že Lucie by mohla podobný sestřih zvolit klidně i natrvalo. Vypadá jednoduše skvěle a navíc i viditelně omládla. Co řeknete, může být?

https://www.instagram.com/p/B8Q4N0Cn_o6/

Tagy: Lucie Bílá

Sledujeme sociální sítě