Charismatická blondýnka patří k celebritám, které mají přímo výstavní postavičku. Dlouhá léta poctivě cvičí jógu, zdravě se stravuje a tak není divu, že se za své tělo nestydí a no sociální síť zveřejnila pořádně svůdnou fotografii.

Dalo by se říci, že o československé pěvecké legendě Dare Rolins víme úplně všechno. Kromě pěveckého talentu nás desítky let těší i svým oslnivým vzhledem a sexy postavou. Proto právem patří mezi nejostřílenější a nejatraktivnější slovenské divy vůbec. Za vším se skrývá neustálá práce nejen na profesionální úrovni, ale i na zevnějšku. Pro Daru je svědomitá, denno-denní péče o svůj vzhled naprostou samozřejmostí a možná právě proto na čtyřicet šest let vůbec nevypadá.

Zpěvačka momentálně své fanoušky pořádně šokovala pikantní fotografií, kterou zveřejnila na Instagram. Dara odhodila šaty a před objektivem pózuje zcela nahá. ,,Některé ženy tvrdí, že nejkrásnější pocit je obléci se do parfému. Mohu potvrdit a nebála bych se k němu přidat ještě pár šperků. Zasloužíme si každý jeden pocit štěstí, který způsobují všechny ty malé, velké radosti," napsala zpěvačka pod fotografii. Dara je opravdu krásná žena a na jejím těle nenajdete ani jednu chybičku krásy.

Tagy: Dara Rolins

Sledujeme sociální sítě