Půvabná tmavovláska patří bez pochyb k nejkrásnějším vítězkam soutěže Miss Slovensko. Svou korunku krásy dostala ještě v roce 1999, ale od té doby se velmi nezměnila. Na svou dokonalou figuru je patřičně hrdá a vystavuje ji na obdiv celému světu.

Andrea Verešová je známá tím, že miluje sport, kterým si i po dvou dětech udržuje perfektní postavu. Zatímco v létě se věnuje převážně józe, v zimních měsících si pravidelně velmi ráda dopřeje pořádnou lyžovačku. Jelikož patří mezi celebrity, které neuniknou pozornému oku novináře ani na zasněženém kopci, pozorně dbá na to, aby za všech okolností vypadala perfektně. Je zvykem, že každý rok se předvede v nové luxusní lyžařské kombinéze za stovky eur, díky čemuž získala titul Královna lyžařského svahu. Na výběru si dá vždy pořádně záležet a svůj instagramový profil zásobuje fotografiemi, na kterých pózuje v zajímavých outfitech.

V českém lyžařském středisku Špindlerův Mlýn se modelka svlékla do plavek a pózovala před objektivem. Svým odvážným outfitem poutala pozornost a potěšila nejedno mužské oko. ,,Poslední chvíle na horách. Je tu krásně, ale už se těším na opalování u moře," napsala Verešová na sociální síti.

Sledujeme sociální sítě