Z nostalgie hotová válka.
Zdroj: Instagram

Rytmus se s tím nekašle a řekl to na plnou pusu. Zdá se, že z kdysi zdánlivě idylického vztahu mezi reperem Rytmusem a zpěvačkou Darou Rolins už nezůstalo ani upřímné kamarádství, ačkoli ještě donedávna tvrdili něco jiného. Oba umělci nejnověji propírají na veřejnosti svůj někdejší 7-letý vztah, kterému odzvonilo ještě v lednu tohoto roku. Všechno to spustil Darin status, ve kterém se fanouškům svěřila, že 8. říjen bude pro ni navždy jedním z nejdůležitějších dní v životě. Právě tento den totiž datuje začátek někdejší lásky velké lásky Dary a Rytmuse. Zpěvačka je však jediná, pro kterou tento den ještě něco znamená. Daru velmi zamrzelo, že její expřítel ze svých profilů vymazal všechny společné fotky, a co je nejhorší, rovnou i videoklip k písničce 8. říjen. ,,Víte, proč jsem to vymazal? Protože jste přehajpovaný a přemotivovaný mou minulostí. Takže vám to usnadním, abyste z toho nechytali záchvaty. Já vím, že bulvár by nejraději chtěl, abych nosil Darině fotky v peněžence, ale nechte to na mě, kde si ty vzpomínky uchovám," napsal tehdy reper zamilovaný do Jasminy Alagič na sociální síť.

Zpěvačka to však vidí úplně jinak. Její reakce na sebe nenechala dlouho čekat. "8. říjen byl, je a vždy i bude. A ať jsou dnes karty rozdány jakkoliv, vím, že tomuto datumu a písničce věnuji vždy zvýšenou pozornost. Na ten pocit, když jsem si ji poprvé pustila, nechci zapomenout. I díky těmto emocím vím, co znamená milovat. To, že kromě mých fotek vymazal Patrik ze svého youtubového kanálu i tuto písničku, je vlastně dalším důkazem, jak moc jsou lidé odlišní už v těch základních životních principech. Pokud bych popřela minulost, své emoce, lásky, popřu sebe a každé slovo, které jsem kdy vypustila z pusy. A bála bych se, že i všechny další vyznání a sliby, které vypustím a dám komukoli jinému, ztratí tím pádem na váze. Nehledejte v mých úvahách lítost, ani patetickou nostalgii. Usmívala jsem se tehdy, usmívám se i nyní. Protože 8. říjen nejde vymazat ZE MĚ. Nepíšu to proto, aby se zde teď v komentářech komukoliv nakládáno. Patrika mám kromě všeho stále ráda. Byla jsem to já, kdo s ním žil, takže jsem tím pádem JEDINÁ, kdo si může eventuálně stěžovat. Nepotřebuji ani politovat, ani utvrzovat v tom, že jsme se k sobě i tak nehodili. Hodili. A v své době - ​​protože KAŽDÝ vztah má "svou dobu". To vše mělo své kouzlo. A důkazem toho je i písnička 8. říjen," napsala Dara v den výročí jejich lásky na margo Rytmusovému vymazání klipu 8. říjen ze svého youtubového kanálu.

Rytmus naložil Dare a ostro sa ohradil voči jej statusu, v ktorom nostalgicky spomínala na výročie ich lásky a dátum 8. október Rytmus naložil Dare a ostro sa ohradil voči jej statusu, v ktorom nostalgicky spomínala na výročie ich lásky a dátum 8. október Zdroj: instagram @rytmusking

Videoklip 8. říjen už tedy u Rytmuse nehledejte. Co však najdete na jeho oficiálním instagramovom profilu, je status, kterým pořádně naložil jeho expřítelkyni Daře. Reagoval tím na její předchozí status, ve kterém vzpomínala na jejich 8. říjen. Reper však očividně vidí výročí jejich lásky úplně jinak a nyní je očividně někde jinde. "Daro, na co je toto dobré? Moc tě prosím, nech nás už žít s Jasminou naši lásku. Od ledna už nejsme spolu a je už říjen. To je 9 měsíců! Dopřej nám štěstí, jak ho přejeme i my tobě a nevracej se do minulosti. Co od nás chceš? Co si máme pouštět každý rok 8. říjen a dívat se na naše společné fotky? Nevěřím, že by si toto dělala, kdyby si měla nového přítele, nebo byste oslavovali výročí svých ex. Je to nemocné. Nač ta fotka s malou Lolou? Jaký je cíl? Proč to hraní na city osamělým maminkám? Vždyť si žijme naše krásné životy a neřešme něco co už není. Přeji ti novu lásku a klid," napsal Rytmus pod fotku. Zdá se, že z bývalých partnerů se tak brzy nejlepší kamarádi nestanou. Zřejmě se ještě máme na co těšit a fanoušci obou umělců v nejbližší době se rozhodně nebudou nudit.


 

Sledujeme sociální sítě