Hugh Grant

Další sexsymbol v chomoutu! Hugh Grant se tajně oženil!

Zapřísahal se, že zůstane starým mládencem, a přece...

Hugh Grant zlomil nejedno ženské srdce. Dokonce to vypadalo, že navždy zůstane starým mládencem. A přece i na něj došlo! Hollywoodský herec Hugh Grant se oženil. Svou polovičku Annu Eberstein, se kterou má tři děti, si vzal v úplném utajení. Dvojice měla jen velmi prostý obřad v londýnské čtvrti Chelsea. Svatby se zúčastnili pouze ti nejbližší. "Všichni vypadali velmi šťastně a uvolněně, byla to očividně neformální událost, které se zúčastnili pouze členové rodiny," tvrdil blízky zdroj.

Zdroj: Profimedia

Nevěsta nebyla tradičně v bílém. Měla sice bílou minisukni, ale k ní měla modrou košili. Na prsteníček jí herec navlékl zlatý prsten, zatímco on dostal stříbrný s třemi červenými kameny.

​Hugh Grant žije se švédskou televizní reportérkou už šest let. Mají spolu tři děti - pětiletého syna Johna Munga, dvouletou dceru a také miminko, které se narodilo jen letos v březnu. Herec si své soukromí pečlivě hlídá, a proto dodnes široká veřejnost neví, jak se jeho dcera i miminko volají. Další dvě děti, šestiletou dceru Tabithu a čtyřletého syna Felixe, má Hugh s někdejší čínskou milenkou Tinglan Hong, se kterou měl vztah i v době, kdy žil s dnes už jeho manželkou.

Tagy: Hugh Grant

Sledujeme sociální sítě