Světový fenomén si podali už i NAŠI kluci: Způsobil u nich fidget spinner šílenství?

Jak dopadl v jejich rukou?

I na vás vyskakuje z každé strany slovní spojení fidget spinner a stále nechápete, co na tom všichni vidí, když tímto slovem zaplavují internet? Svět momentálně žije dalším módním hitem, za který může podivná trojcípá zdravotní pomůcka s ložisky. Fidget spinner přitom nemá žádného hlavního výrobce, ale přece jen je tématem číslo jedna posledních dnů u většiny moderních mladých lidí. Tento popkulturní hit ale rozhodně není na škodu, právě naopak, původně totiž vznikl již před mnoha lety jako účinná zbraň pro neklidné lidi, kteří musí neustále něco dělat a držet v ruce. Do širšího povědomí se tento zlepšovák dostal až teď.

Naši - fidget spinner Naši - fidget spinner Zdroj: joj.sk

Fidget spinner si dokonce vzali na natáčení i kluci Gregor, David a Maxo. Vypadá to ale tak, že všichni tři berou šílenství kolem této pomůcky s chladnou hlavou. No pro jistotu si fidget spinner vyzkoušeli i na vlastní kůži. "Donesli jsme to proto, že si z toho děláme srandu, protože je to hovadina - mrtvý trend. Nekupujte si to. Dostal jsem to a nějak mi to uletělo do ruky," obhajuje David to, proč donesl fidget spinner na natáčení právě on. Podle Gregora rozhodně nejde o mrtvý trend, ale o pořádnou namotávku.

Fidget spinner si podal i nejmladší Maxo, který má na boj proti stresu vlastní, dlouhodobě osvědčené zbraně. "Nepoužívám to proto, že mi to nepřipadá jako běžná pomůcka, kterou bych měl používat. Na základní škole to mají všichni a zlobí s tím učitelky, říkají, že je to na stres. Mně lépe udělá, když si pod lavicí kroutím s nohou," zamýšlí se Maxo. Jeho seriálový kolega Gregor zas na druhé straně přiznal, že jeden kus má doma i on sám a občas, když se doma nudí, se s ním zahraje. Zdá se tedy, že tento podivný hit u kluků větší šílenství nakonec nezpůsobil.

Epizody seriálu NAŠI najdete v našem bezplatném archivu!