Poznejte blíže finalistky Miss Slovensko 2021: TOTO o sobě naše krásky prozradily!

Finalistky Miss Slovensko 2021 disponují nejen vnější krásou, ale i tou vnitřní. Dívky ovládají mnohé cizí jazyky, věnují se charitativním činnostem, sportem či zajímavým zálibám. Nyní přišel čas, abyste kromě jejich zevnějšku poznali i to, jaké jsou!

Finalistky 26. ročníku Miss Slovensko médiím poprvé představil ředitel soutěže Michael Kováčik ještě 12. května. Tak jako každý rok, i nyní nebyli krása či štíhlá postavička jediným kritériem pro to, aby se dívky dostaly do finálové dvanáctky. Vždy se berou v úvahu i znalost cizích jazyků, příjemné vystupování, empatie i záliby. Jelikož vzhled nejkrásnějších Slovenek pro rok 2021 už znáte, nyní se o nich můžete dozvědět i něco víc! Poznejte finalistky Miss Slovensko prostřednictvím krátkých popisů, které najdete při fotkách v galerii.

Oficiální portrétní snímky jsou neodmyslitelnou součástí každého ročníku Miss Slovensko. Letos ho měla pod palcem šikovná a uznávaná fotografka Petra Ficová, které se podařilo bravurně zachytit krásu i jemnost všech dívek. Rysy jejich tváře zvýraznily vizážisté z týmu Gosh Copenhagen Slovakia a o přirozené, ale ženské účesy se postarali kadeřníci z XOXO Body & Mind.

Soutěž Miss Slovensko bude mít i letos charitativní rozměr, protože výtěžek z diváckého hlasování o titul EVA Miss Sympatie poputuje na dobročinné účely. Po nelehkých měsících uplynulého roku, které zasáhly celý svět, se ho organizátoři rozhodli věnovat Lize za duševní zdraví, na provoz nonstop Linky důvěry Nezabúdka. ,,Máme za sebou velmi těžký pandemický rok, během kterého si mnozí uvědomili, že na duševním zdraví záleží více, než kdykoliv předtím. Všem, kteří se potýkají s problémy, smutkem a nevědí najít východisko ze svých problémů podávají naši odborníci na Lince důvěry Nezabúdka pomocnou ruku - nonstop a bezplatně," řekl ředitel Ligy za duševní zdraví Martin Knut.