Peter Vladár už nadělal v Nemocnici pořádný rozruch: Co si o tom myslí jeho představitel Jakub Kuka?

Herec Jakub Kuka se nedávno přidal k oblíbenému slovenskému seriálu Nemocnice. V roli MUDr. Petra Vladaře, ortopeda se silnými zásadami, přináší do příběhu zajímavou dynamiku. S jeho postavou se spojují nejen výzvy na pracovišti, ale také v osobním životě. Jak na to hledí on sám?

Jakub Kuka ztvárňuje Petra Vladára, zkušeného ortopeda, který přišel z pražské VIP kliniky do Nemocnice svatého Martina. Jeho manželkou je Barbora, dcera bohatého podnikatele Dejvického

Spolu s ním do zařízení nastoupila i kolegyně a nejlepší přítelkyně Eva Skalová, což do nemocnice vneslo zajímavé napětí. Vladař totiž s Evou nemá jen profesionální vztah, ale také minulost plnou vášně .

„Je odvážným mužem, který chce do nemocnice vnést pořádek a slušnost, což by mohlo přispět k její větší profesionalitě a lepšímu fungování,“ říká o své postavě představitel Petra Vladára, herec Jakub Kuka.

Je pro něj důležité, aby svůj úkol dokázal ztvárnit co nejvíce autenticky. "Každou postavu se snažím poctivě analyzovat. Vytvářet jí různé atributy, aby byla pro diváky zajímavá a uvěřitelná ," vysvětlil. 

Kuka přiznává, že zahrát doktora Petra Vladára bylo pro něj velkou výzvou nejen kvůli komplexnímu příběhu, ale také kvůli těžkým medicínským výrazům , které se musel naučit. "Někdy se je musím učit i dva tři dny předem,"  prozradil s úsměvem o své přípravě. Přesto si práci v novém kolektivu pochvaluje. 

"Přijali mě velmi dobře, takže se mi pracuje výborně. Když někde pracuji, snažím se vytvořit podmínky, abych tam chodil s radostí každý den,"  dodal.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nemocnica TV JOJ (@nemocnica_tvjoj)

Sledujte seriál Nemocnice každé úterý ve 20:40 na TV JOJ!

Tagy: Nemocnica