Finalistky Miss Slovensko 2021 v dokonale stylových outfitech: Které to svědčí nejvíce?

Dvanáct finalistek 26. ročníku Miss Slovensko médiím poprvé představil ředitel soutěže Michael Kováčik ještě 12. května. Dívky ucházející se o korunku krásy mezitím absolvovali už dvě soustředění, během nichž měli několik focení. My vám přinášíme záběry z jednoho z nich!

Období od představení finalistek Miss Slovensko až po finálový večer trvá přibližně tři měsíce. Během nich musí dívky na sobě zapracovat, aby mohli naplno zazářit. V tom jim pomáhají soustředění, kterých mají hned několik. Absolvují množství focení, mediálních tréninků, nácviků choreografie, charitativních setkání či rozhovorů s novináři.

Na druhém soustředění měli finalistky fotografování pod vedením Lukáše Kimličky pro magazín EVA Hříšné dobrá. Jeho vize byla jasná. Chtěl mít na scéně finalistky v modelech jejich ředitele a zároveň módního designéra Michaela Kováčika. Styling nakonec dořešil stylista Alex Lind, který kromě modelů Kováčikova vybral věci i z módního domu Alizé a módního e-shopu Answear. O dívky se v backstage staral vizážistický tým Gosh Copenhagen Slovakia a o vlasy se jim postarali hairstylistky salonu Xoxo Body & Mind.

Kromě nafocení editoriálu absolvovali finalistky i natáčení televizních spotů k hlasování o titul EVA Miss Sympatie 2021, které i letos uvidí diváci na obrazovkách televize JOJ Family. ,,Televizní spoty k hlasování a nakonec i Fashion editorial do magazínu EVA by měly vyznít velmi elegantně a chic. Žádné velké vlny ve vlasech, ani růžový styling. Můj styl každý dobře zná. Je o minimalismu, který nechá vyniknout krásu ženy," vysvětlil ředitel soutěže Miss Slovensko, Michael Kováčik, který vyhlásí vítězku 7. srpna v přímém přenosu na JOJ Family!