Největší mýtus o soutěži Miss Slovensko: TAKOVÉ jsou skutečné vztahy mezi finalistkami!

V prestižní soutěži krásy Miss Slovensko 2021 bojuje o korunku dvanáct nádherných dívek z celého Slovenska. Nejkrásnější je však na nich to, že se umí navzájem povzbudit, podpořit a pomoci si, co jednoznačně vyvrací mýtus, že by se pro výhru utopili v lžičce vody.

Umí se spolu smát i navzájem obejmout. Přestože je dvanáct finalistek projektu Miss Slovensko oficiálně v ostře sledované soutěži, backstage vypadá úplně jinak. Z dosud neznámých dívek se stávají důvěrné přítelkyně, které se umí navzájem povzbudit a dokonce se spolu mezi oficiálními klapkami i učí. Když je třeba jedna druhé přinese čaj či teplou deku. Ano, i takto to vypadá v zákulisí soutěže.

Druhé soustředění finalistek se opět neobešlo bez důkladného testování finalistek i celého štábu. Na náladě to však nikomu neubralo. Hned první den absolvovali dívky fotografování pod vedením Lukáše Kimličku pro magazín EVA Hříšně dobrá. Jeho vize byla jasná. Chtěl mít na scéně finalistky v modelech jejich ředitele a zároveň módního designéra Michaela Kováčika. Styling nakonec dořešil stylista Alex Lindov, který kromě modelů Kováčika vybral věci i z módního domu Alizé a módního e-shopu Answear. O dívky se v backstage staral vizážistický tým Gosh Copenhagen Slovakia a o vlasy se jim postarali hairstylistky salonu Xoxo Body & Mind. Kromě nafocení editoriálu absolvovali finalistky i natáčení televizních spotů k hlasování o titul EVA Miss Sympatie 2021, které i letos uvidí diváci na obrazovkách TV JOJ. ,,Televizní spoty k hlasování a nakonec i Fashion editorial do magazínu EVA by měly vyznít velmi elegantně a chic. Žádné velké vlny ve vlasech, ani růžový styling. Můj styl každý dobře zná. Je o minimalismu, který nechá vyniknout kráse ženy," říká ředitel soutěže Michael Kováčik.

Kromě natáčení a focení editoriálu, absolvovali finalistky i několik zajímavých setkání, které jsou před finálovým večerem a vstupem do ostře sledovaného světa velmi důležité. Workshop na téma "Jak být úspěšnou influencerkou na sociálních sítích" vedla pod patronací sektu Hubert úspěšná influencerka Mirka Dobiš známá jako Fashion Spy, která si na Instagramu vybudovala více než 60 - tisícovou základnu sledovatelů. S hlasováním o titul EVA Miss Sympatie byla spojena i další aktivita finalistek - seznámení se s aktivitami Ligy za duševní zdraví, jejíž letos poputuje výtěžek z diváckého hlasování. Se svým vlastním příběhem se před dívkami a zástupci linky důvěry Nezabúdka podělila vicemiss 2020 Kristína Víglaská a později se přidaly i jiné dívky, pro které bylo takové setkání opět dalším plusem celého projektu. Nuž, soutěž Miss Slovensko není jen o vnější kráse, ale i o té vnitřní a aktuální finálová dvanáctka je toho živým důkazem.