Prohlédněte si finalistky Miss Slovensko 2021 detailněji: Máme pro vás portrétové fotky!

Prestižní soutěž krásy Miss Slovensko se ve středu 12. května přehoupla do 26. ročníku, když v jednom z bratislavských hotelů ukázala finálovou dvanáctku pro rok 2021. Organizátoři už zveřejnili jejich první oficiální fotky a vy si je tak můžete lépe ohlédnout!

Dvanáct finalistek 26. ročníku Miss Slovensko pro rok 2021 médiím poprvé představil ředitel soutěže Michael Kováčik spolu s moderátorkou tiskové konference Alexandrou Pavlovič Hinkovou ve středu 12. května. Dívky ucházející se o korunku Miss Slovensko 2021 mají před sebou tři náročné měsíce, během nichž musí na sobě zapracovat, aby během finále mohli naplno zazářit. Jsou mezi nimi modelky, ale i dívky, které s modelingem zatím vůbec nepřišli do kontaktu.

Přestože jsou dívky z různých koutů naší země zcela rozdílné, spojuje je jeden sen - stát se královnou krásy. Tato touha se však naplní jen jedné z nich a to během finálového večera, který se uskuteční 7. srpna. V přímém přenosu ho, jako každý rok, budeme vysílat v hlavním vysílacím čase. ,,Věřím, že to bude opět skvělý tým. Tento rok byla v semifinále opravdu silná konkurence, protože se nám přihlásilo mnohem více dívek než v předchozích letech. Držím Finalistky palce a věřím, že budou další posilou značky Miss Slovensko," řekl Michael Kováčik. Dvanáct finalistek absolvovalo v uplynulých dnech první oficiální fotografování s renomovanou fotografkou Petrou Ficovou, užili si péči vizážistek GOSH Copenhagen, hairstylistů z XOXO Body & Mind či mediální trénink s Alexandrou Pavlovič Hinkovou.

Finalistky MISS Slovensko 2021:

1.Soňa Matiová – 18 rokov, Košice/Čaňa
2.Barbora Minárová – 20 rokov, Banská Bystrica
3.Sophia Hrivňáková – 21 rokov, Banská Štiavnica
4.Sylvia Šulíková - 24 rokov, Bratislava
5.Gréta Sobeková – 23 rokov, Bardejov
6.Ester Porubcová – 23 rokov, Žilina
7.Jana Vozárová - 20 rokov, Púchov
8.Júlia Ivanová - 19 rokov, Prešov
9.Barbora Matejková - 19 rokov, Trenčín
10.Soňa Vysocká - 19 rokov, Košice
11.Lucia Nováková – 20 rokov, Michal nad Žitavou
12.Lujza Kalčoková - 19 rokov, Banská Bystrica