Představujeme vám krásné finalistky Miss Slovensko 2021: Která je vaše favoritka?

Prestižní soutěž krásy Miss Slovensko se přehoupla do 26. ročníku, když v jednom z bratislavských hotelů ukázala finálovou dvanáctku pro rok 2021. Kromě toho představili i dvě zajímavé novinky!

Dvanáct finalistek 26. ročníku Miss Slovensko pro rok 2021 médiím poprvé představil ředitel soutěže Michael Kováčik spolu s moderátorkou tiskové konference Alexandrou Pavlovič Hinkovou. Od dnešního dne se tyto dívky ucházejí o korunku Miss Slovensko 2021, přičemž na to mají tři měsíce. Jsou mezi nimi modelky, ale i dívky, které s modelingem zatím vůbec nepřišli do kontaktu. Přestože jsou dívky z různých koutů naší země zcela rozdílné, spojuje je jeden sen - stát se královnou krásy. Tato touha se však naplní jen jedné z nich a to během finálového večera, který se uskuteční 7. srpna. V přímém přenosu ho, jako každý rok, budeme vysílat v hlavním vysílacím čase. ,,Věřím, že to bude opět skvělý tým. Tento rok byla v semifinále opravdu silná konkurence, protože se nám přihlásilo mnohem více dívek než v předchozích letech. Držím finalistkám palce a věřím, že budou další posilou značky Miss Slovensko," řekl Michael Kováčik. Dvanáct finalistek absolvovalo v uplynulých dnech první oficiální fotografování s renomovanou fotografkou Petrou Ficovou, užili si péči vizážistek GOSH Copenhagen, hairstylistů z XOXO Body & Mind či mediální trénink s Alexandrou Pavlovič Hinkovou, kterou znáte z pořadu Ranní noviny.

Ředitel soutěže na tiskové konferenci představil médiím i dvě zajímavé novinky týkající se aktuálního ročníku soutěže. Po patnácti letech se mění logo Miss Slovensko, přičemž jeho autorkou je grafická designérka Mikina Dimunová, která stála i za tím předchozím z roku 2006. ,,Ideově je nosným motivem křivka, která symbolizuje ladnost a pohyb. Mou hlavní inspirací bylo sestupování ze schodů, když se vyhlásí jméno finalistky a ona kráčí a my jsme všichni v napětí. Schody emočně symbolizují očekávání, pořadí ale i žebříček vítězek," říká Dimunová. Stejně jako v předchozích letech věnuje projekt Miss Slovensko výtažek z diváckého hlasování o titul EVA Miss Sympatie na dobročinné účely. Po nelehkých měsících uplynulého roku, které zasáhly celý svět, se ho organizátoři rozhodli věnovat Lize za duševní zdraví, na provoz nonstop Linky důvěry Pomněnka. ,,Máme za sebou velmi těžký pandemický rok, během kterého si mnozí uvědomili, že na duševním zdraví záleží více, než kdykoliv předtím. Všem, kteří se potýkají s problémy, smutkem a nevědí najít východisko ze svých problémů podávají naši odborníci na lince důvěry Nezabúdka pomocnou ruku - nonstop a bezplatně," říká ředitel Ligy za duševní zdraví Martin Knut.

Finalistky Miss Slovensko 2021 Zdroj: Miss Slovensko

Finalistky MISS Slovensko 2021:

1.Soňa Matiová – 18 rokov, Košice/Čaňa
2.Barbora Minárová – 20 rokov, Banská Bystrica
3.Sophia Hrivňáková – 21 rokov, Banská Štiavnica
4.Sylvia Šulíková - 24 rokov, Bratislava
5.Gréta Sobeková – 23 rokov, Bardejov
6.Ester Porubcová – 23 rokov, Žilina
7.Jana Vozárová - 20 rokov, Púchov
8.Júlia Ivanová - 19 rokov, Prešov
9.Barbora Matejková - 19 rokov, Trenčín
10.Soňa Vysocká - 19 rokov, Košice
11.Lucia Nováková – 20 rokov, Michal nad Žitavou
12.Lujza Kalčoková - 19 rokov, Banská Bystrica