Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu je pořádná kočka: Její svůdný pohled vás dostane!

Nejkrásnější Slovenkou pro rok 2020 se během sobotního finále Miss Slovensko stala Bratislavčanka Leona Novoberdaliu. Křehká blondýnka od začátku vynikala svůdným pohledem a zajímavou tváří a tak není divu, že zabodovala. Krása však zdaleka není její jedinou devizou.

Miss Slovensko 2020 Leona Novoberdaliu má 22 let a pochází z Bratislavy. V soutěži Miss Slovensko o sobě prozradila, že jako dítěti jí diagnostikovali hyperaktivitu a tak jediným způsobem, jak ji udržet "na uzdě", bylo přihlásit ji na množství kroužků. Seznam jejích aktivit je proto opravdu pozoruhodný. Dlouhé roky se věnovala krasobruslení, baletu, gymnastice, fitnesu a tenisu. Později její páteř už nezvládala takový nápor a tak musela zpomalit. Aktivního pohybu se však nevzdala, akorát si vybrala takový, který jí neohrožoval zdraví. Od patnácti let se věnuje józe a plavání.

S její činorodostí zřejmě souvisí i škola, kterou si vybrala. Leona totiž v Londýně vystudovala politickou ekonomii, čímž její život nabral úplně jiný rozměr. Jako velmi mladá dívka byla totiž v cizině odkázána jen sama na sebe, což ji podle jejích slov naučilo velké samostatnosti. Proto toto studium bere jako výbornou zkušenost. Aktuálně pracuje ve finanční instituci, která se zabývá investicemi. Do soutěže Miss Slovensko se přihlásila proto, protože to odmalička bylo jejím snem, který si chtěla splnit. V sobotu večer se jí tento sen splnil a Leona se stala novou královnou krásy pro rok 2020. Srdečně blahopřejeme!