Marcel Forgáč má hlavu v smutku: Pandemie a uzamčení mu vzali jeho největší hobby!

Sympatický moderátor miluje sportovní aktivity, pohyb a tak není divu, že s touto oblastí souvisí i jeho největší hobby. Adrenalinovému koníčku se však pro pandemii koronavirusu a s ním souvisejícím lockdownem nemůže věnovat.

Marcel Forgáč je vášnivým horolezcem tělem i duší. Absolvoval už množství výstupů na různé hory a do nejvyšších končin se stále rád vrací. Svého času byl dokonce členem expedice na Mt. Everest, kde vylezl až do výšky 6600 metrů nad mořem. Rozený Popradčan má lásku k horám zkrátka v krvi. Za svůj život zdolal množství náročných výstupů, ale pro pandemii koronavirusu zůstal uzamčení a na vrcholy hor se nepodíval už velmi dávno. Také je to náročné i s jinými exteriérovými sporty a úspěšný moderátor má z toho hlavu v smutku. Domácí cvičení mu totiž příliš nevoní. "Myslím, že nejsem sám, kdo prozradí, že mám opravdu poměrně složité problémy s motivací cvičení doma. Já jsem zvyklý na to, že si i zamakám a překrvím kdesi v přírodě, někde v kopcích," řekl.

Marcel si však uvědomuje, že pravidelný pohyb není důležitý jen kvůli udržení si figury, ale i na posílení imunity. A tak mu nezbývá, jen se přinutit. "Teď to není tak jednoduché, takže je těžká motivace, ale aspoň to gro zvládám nějak tak, abych zcela nezlenivel a aby to tělo nějak neocháblo," prozradil. Zřejmě i nedostatek pohybu se u milovníka sportu před pár dny projevil tím, že ho v zádech pořádně seklo. Prozradil, že ho ofouklo, když na pumpě vystoupil z auta. Skončilo to silnými bolestmi, které byly tak intenzivní, že v ten den nebyl schopen ani odmoderovat ranní show v rádiu. Naštěstí, chvilkové zdravotní problémy již pominuly. "Cítím se zdravotně dobře," řekl. Inu, každý si už zřejmě přeje nejvíce to, aby se pandemie skončila a lidé se mohli vrátit ke svým běžným životům.

Přijďte na jiné myšlenky a sledujte oblíbené Inkognito z našeho archivu.