Diana Mórová se obula do celebrit na dovolených: Bez okolků jim pořádně naložila!

Na Slovensku jsou pro pandemii koronavirusu nařízeno přísná opatření a zákaz vycházení. To však mnohé celebrity či influenceri ignorují a užívají si výlety a dovolené, jakoby se nechumelilo. To pohnulo žlučí herečce Dianě Morové, která si nedala ubrousek před pusou a řekla, co si o nich myslí!

Koronavirus na Slovensku ještě rozhodně neřekl své poslední slovo a mezi lidmi zuří v plné síle. I proto jsou vládou nařízené přísná opatření, mezi něž patří i zákaz vycházení. Ten však jakoby neplatil pro mnohé známé tváře, které bez problémů tráví dovolenou v Tatrách či v exotických resortech. Navíc se snímky ze sluncem zalitých pláží s drinkem v ruce chválí na sociálních sítích. To pořádně rozzlobilo herečku Dianu Mórovou, která našla dočasné uplatnění v kolabující zdravotnictví. Ve svém volném čase totiž vypomáhá v nemocnici na Kramárech, kde zaskakuje za sestřičku v administrativních záležitostech v ambulanci své kamarádky pediatričky. "Když jednou řeknou, nechoďte z okresu do okresu, snažím se nechodit. Nechoďte lyžovat, když netřeba, tak nejdu. Když jdu pracovat, tak se otestuji, ale jinak jsem doma. A ne ještě se fotit bez roušky v Tatrách a psát o tom, jak je tam úžasně! Každý by šel. Ale když je jednou nařízení, tak se ho snažím dodržovat a být ticho. Zejména se nevystrkovať," řekla Mórová.

Herečka si myslí, že chválení se luxusními dovolenými v této době lidí zbytečně dráždí. Pandemie totiž způsobila i to, že mnoho lidí se ocitlo na hranici chudoby a každé euro musí v ruce několikrát otočit. "Lidem to na psychice určitě nepřidá. Proto si myslím, že lidé, kteří jsou známí, by měly zákazy dodržovat a jít příkladem. Třeba najít způsob, jak se setkávat, ale neříkat, lidé, pojďte lyžovat. Jsem zastáncem toho, že když je nařízení, asi proto, že jsem dítě socialismu, tak se to opravdu snažím dodržet. No a zejména se nefotí, že panenská příroda a jsem tu úplně sama. Vždyť tam by mohly být všichni. Proč dráždí takto lidi, kteří jsou doma. Nedělá to dobře ostatním lidem. Lidí třeba v tomto období podporovat, aby se nezbláznili a abychom to všechno vydrželi," zuřila herečka. "Vím, že už je to hodně měsíců, ale fotit se bez roušek, jak lyžuji a Maledivy, vždyť dobře, ale ať to neukazují. Znám to i z hereckých zdrojů. Nedělá to dobrou krev. Kdybych měla jít někam, tak jdu tajně. Není dobré ukazovat v tomto čase, že aha, můžu jít," zhodnotila.

Nosit pouze běžné roušky či raději respirátory? TOTO řekl profesor Vladimír Krčméry:

Pro známé tváře, které se doma nudí, má v talonu i tipy na to, jak smysluplně trávit volný čas. "Já jim dříve pořadím, podívejte se na nějaký dobrý film, uvařte si něco dobrého, co jste nikdy nevařily, věnujte se více dětem, povídejte se více s partnerům. Teď je na to čas. Měli bychom ho využít zejména v rodinném kruhu," uzavřela.