Herci si natáčení se zvířaty užívají: Je to zážitek na celý život!

Podívejte se, jak si Zuzka Šebová poradila s opičkou Jenny.

Jak jsme vám již prozradili v předchozím článku, krásné upoutávky k seriálu ZOO, jsme natáčeli hned ve třech zemích - kromě Slovenska jsme vycestovali do Německa za "herci" šimpanzy a vyráběli jsme je i v Česku, v krásné ZOO v Dvůru Královém. Poprvé jsme vám ukázali, jak se s hravou opičkou hrálo Táničce Pauhofové, tentokrát se podíváme na to, jak se natáčelo se zvířaty dalším hercům, jmenovitě Zuzce Šebové, Andymu Hrycovi a Markovi Igondovi.

"Jenny je naprosto úžasná, což je vlastně vidět i teď, že jsme si oblíbili sebe navzájem. Má ráda banány i mikrofony. Doporučuji i ostatním kolegům hercům. Moc jsem se bála, srdce mi bije i teď, je to úžasný respekt," říká o natáčení s opičkou, která jí v upoutávkách nadělala nepořádek v kanceláři, Zuzka Šebová.

Zdroj: joj.sk

​"Opička je opravdu komunikativní, moc příjemná partnerka. Řekl bych, že v poslední době jsem neměl takovou kolegyni, jako je ona. Zvířata mám samozřejmě moc rád, tato práce se mi líbí čím dál tím víc," pochvaloval si natáčení Andy Hryc.

"To byl tak jemný dotek, který jsem dostal od těch zvířat, že na to nezapomenu do konce života. Zvířata jsou úžasné bytosti, měli bychom se starat o to, aby měli hezký život," tvrdí Marko Igonda, který si zahrál nejen se žirafami, ale také s rozkošnými lemury.

ZOO na JOJ Family uvidíte v pátek a v sobotu od 20:20 hodin, sledujte nás!