Zdieľaj

Janka pohřbila během roku dva partnery: Nyní ještě měla přijít i o bydlení!

S mladou ženou se osud opravdu nemazlil.

Janka měla před více než rokem nádhernou rodinu, šťastný život a ani ve snu by jí nenapadlo, jak moc se všechno změní. Této mladé ženě se totiž doslova zhroutil svět. "S manželem jsme měli krásný vztah. To byla rodina k nezaplacení. Bylo to úžasné, "zavzpomínala. Zlom v jejich životech nastal 17. ledna 2018. "Pracovali jsme tehdy v téže firmě v Martině. Vyměnili jsme si směny - on byl na noční a já na ranní. Když jsme se vyměňovali, ještě jsme se setkali. Šel domů za dětmi autem, ale už se nevrátil... Dostal smyk a naboural. Žil už jenom chvíli, asi dvě minutky. Když ho vytáhli, ještě žil. Zatímco přišla záchranka, tak už zemřel, "řekla s pláčem. Jak tak plynuly měsíce, Jance se podařilo poznat člověka, ve kterém našla zalíbení. Při Pavlovi začala opět cítit, že žije. "Začala jsem opět cítit hezké chvíle. Věnoval se nám, brával nás koupat se, i s dětmi, "zhodnotila a oči se jí znovu rozzářily.

[Chooz: image; value: ea503e18-4e4a-4d9b-85a9-2c9e2181f690; description: Šílená symbolika - Janka přišla v průběhu roku o dva partnery.]

Jenže osud jí nekončící štěstí nedopřál ani v tomto vztahu. V listopadu začal mít Jozef obrovské bolesti žaludku. Na naléhání Jany se vydal k lékaři a ten ho poslal na všechna vyšetření. Odhalili zdrcující diagnózu. "Řekli nám, že má rakovinu žaludku. Vzali ho na operaci a když ho otevřeli, tak ho i znovu zavřeli. Všude měl metastázy. Já jsem ho podporovala a věřila jsem, že to spolu dáme. Měla jsem naději, že mohu znovu žít. Ale odešel mi i on, "řekla Janka hořce a rozplakala se. Nejbizarnější ale je, že Jozef umřel přesně ve stejný den jako před rokem její manžel. "Sedmnáctého ledna. V ten samý den, kdy byl rok od toho, co mi odešel Duško, "vysvětlila se slzami v očích. Další tvrdá rána však přišla jen tři dny po pohřbu. Oznámili jí, že se do pár dní musí vystěhovat z bytu i se svými dvěma syny. Jelikož peněz nemá nazbyt, nemohla si dovolit podnájem kvůli vysokým depozitům. Jance tedy reálně hrozilo, že i s dětmi skončí na ulici. Sedmé nebe se okamžitě pustilo do akce pomoci a udělalo vše pro to, aby se z mladé ženy a její dětí nestali bezdomovci.

Nenechte si ujít tento strhující příběh V sedmém nebi už v neděli ve 20:20 na JOJ Family!