Zdieľaj

Olympionik Ján si získal srdce diváků: Poslali jste mu stovky krásných odkazů!

Okamžitě jste si ho zamilovali!

Boxer Ján Zachara patří k legendám slovenského sportu. Olympiáda v Helsinkách v roce 1952 byla pro něj životním zlomem, kdy se mu podařilo získat olympijské zlato. Dodnes na tento obrovský triumf vzpomíná s láskou v srdci a s jiskrou v oku. Jak však sám tvrdí, nic by nedokázal bez své milované manželky, která ho ve všem podporovala. Od momentu, kdy získal zlato však uplynulo již přes šedesát let a někdejší boxer měl velký sen. Ještě jednou se vrátit do Helsinek. Na místa, kde před lety triumfoval a kde se jeho život změnil. Ten sen jsme mu splnili! Jeho návštěva Skandinávie byla velmi emotivní a téměř žádné oko nezůstalo suché při sledování tohoto příběhu. Olympionika Jána jste si všichni okamžitě oblíbili a prostřednictvím sociálních sítí jste mu poslali stovky krásných a dojemných odkazů. Vybrali jsme pár z nich, abychom je šířili dál. Více dobra se v dnešní době jen a jen sejde.

Zdroj: TV JOJ

- Toto je pro mě hvězda! Člověk, který může být učitelem nám všem! Pokud v životě dosáhnu jen polovičku z toho, co tento pán, budu na sebe hrdý. Bůh vám žehnej!

- Život píše různé příběhy, ale tento V sedmém nebi byl pro mě rozhodně ten nejkrásnější, nejlidštější, nejupřímnější a nejdojemnější.

- Tolik lásky je v něm ke své manželce. Krásné! Kdyby i ty dnešní vztahy byly tak krásné, jak byly kdysi...

- Taková pokora a láska v člověku. Velký obdiv a úcta!

- Velmi pěkné a krásné! Úcta, pokora... ať vám zdraví slouží! Toto je i na natočení filmu!

- Toto bylo fakt mega celé! A nakonec to dojetí, protože vidět tolik života v jednom, dovolím si říci, dědečkovi, se nevidí dnes ani v mnoha nás mladých, kteří bychom se na všechno stěžovali. Více podobných příběhů prosím!

- Hluboce se skláním před tímto člověkem, přeji mu ještě hodně zdravíčka a ať přežije ještě mnoho takových krásných chvil.

- Díky, díky a ještě jednou díky, za tento příběh. Plakala jsem jako malé dítě. Je to pan sportovec, klobouk dolů před vámi. Přeji hodně zdravíčka!

- Děkuji relaci V sedmém nebi, že jsem mohla poznat tohoto úžasného člověka, legendu, vzor pro celou naši společnost.

- Vaše manželka se na vás dívá a je hrdá na vás!