Když jsme byli děti: Herci ze Soudní síně na fotografiích z dětství!

Rado Kuric, Jaroslav Penc a Petra Palevičová si zavzpomínali na dětství.

Herci ze Soudní síně si zavzpomínali na dětské časy. V jejich archivech najdete skutečně originální kousky, které nejednou o hercích prozrazují dosud nepoznané věci. Věděli jste například, že televizní advokát a moderátor Rado Kuric byl kdysi bubeníkem? Pokud nevěříte, pozorně si prohlédněte galerii, ve které hned na první fotce najdete Rada z vystoupení na střední škole se svou skupinou Credo. I na druhé fotce poznáte Rada. "Obrázek je z prvního pózování z oslavy narozenin," usmívá se.

Soudce Jaroslav Penc při prohlídce archivních fotografií jen nechápavě kroutí hlavou: "Jen se divím, jak ten čas letí... Vždyť to nejsem já!" Jaroslava poznáte ještě jako miminko na třetí fotce a v době dospívání na koláži čtvrté fotografie. Petra Palevičová na své dětství vzpomíná velmi ráda. Už od malička měla cíl jasný: "Už tehdy jsem chtěla být herečka a zpěvačka. Účastnila jsem se každého představení pro rodiče, či k Vánocům, MDŽ nebo Dni dětí."

Na páté fotce tak najdete Petru Palevičovú a to z dob, kdy měla čtyři roky. Fotografie je z programu, se kterým vystupovala v mateřské školce. "Konkrétní scénka se jmenovala - Já jsem malá kuchárôčka," směje se. Na šesté fotce je Petra jako tříletá u prarodičů ve Vrútkách, kde velmi ráda chodívala. "Na fotce mám na sobě jedny z mých nejoblíbenějších šatů a bolerka, které mi pletené babička," zavzpomínala. A vy si s našimi herci můžete zavzpomínat v přiložené fotogalerii.