Ze šedé myšky pořádná kočka: Mejkapové video Renáty Názlerové je mezi ženami hitem!

Oblíbená advokátka ze Soudní síně, mediátorka a úspěšná spisovatelka Renáta Názlerová je známá tím, že se rozhodne na nic nehraje. Nemá problém ukázat se svým fanouškům bez mejkapu, bez servítky vypráví o svých kilech, s hrdostí se oblékne do bikin i přesto, že nemá postavu modelky, no zkrátka je opravdu přirozená.

Renáta Názlerová ze sebe nedělá nedotknutelnou celebritu a i tím je pro mnohé ženy velkou inspirací na cestě za zdravým sebevědomím a sebeláskou. Není proto divu, že video, které natočila pro své fanynky se okamžitě stalo mezi ženami velkým hitem. Tmavovláska ukázala, jak vypadá její ranní rituál při líčení. Před kameru si sedla nenalíčená a s ručníkem na hlavě a krok po kroku ukázala, jak se vedle pití kávičky zkrášluje. "Jsou zde pak i takové běžné smrtelnice, jak jsme my, takže jsem si řekla, že by pro vás možná mohlo být zajímavé, jak se líčím  já, když odcházím z domu, protože jen málokdy se stane, že bych odcházela nenamalovaná," začala své video Renáta.

Slova, která rozhodně ocenily všechny ženy, se týkají odstraňování ochlupení na tváři. Pro mnohé dámy je totiž otázka chloupků na obličeji či na těle obrovským tabu. "První krok, který dělám, který nebude vyfotografován, ale který se vždy děje při líčení, je, že začínám stavem ochlupení na tváři. Co si budeme říkat, od určitého věku už se nám občas někde něco vyskytne a naší povinností je, abychom se alespoň trochu od těch mužů odlišovaly - toto odstranit," míní Názlerová. Její mejkapové video na YouTube má velký úspěch a fanynky její poslali množství pochvalných komentářů a reakcí.